Welke Kanjertraining pet ben jij?

Het kanjersysteem bedraagt 4 petten:
-De witte pet, ook wel de tijger of de kanjer. Deze gedraagt zich, houdt zich aan alle Kanjertraining regels.
-De gele pet, ook wel het konijn. Deze is verlegen en bang. Deze wordt vaak gepest.
-De rode pet, ook wel de aap. Deze lacht uit, en loopt mee met de zwarte pet. Veel mensen beweren dat ze dit doen uit angst zelf gepest te worden.
-De zwarte pet, ook wel de (pest)vogel of de vlerk. Deze doet stoer, op de negatieve manier, en is de pestkop. Men beweert dat ze onzeker zijn en daarom anderen naar beneden halen om zichzelf beter te voelen over zichzelf.

Voor de rode pet die meeloopt met de zwarte pet wordt vaak het model van de benzinepomp en de motor gebruikt. De rode pet is de benzinepomp, de zwarte pet de motor. De rode pet geeft ''benzine'' aan de zwarte pet.

Maar, welke pet ben jij? Laten we er nu achter komen!

Mogelijke uitkomsten

Witte pet/Kanjer (43 x uitgekomen)

Jij bent een echte kanjer! Jij geeft in veel gevallen waarschijnlijk meer om anderen dan jezelf, en dat is een goed ding! Gefeliciteerd!

Gele pet (23 x uitgekomen)

Jij bent een gele pet. Daar is niks mis mee! Je zal waarschijnlijk nog steeds een lief persoon zijn. Je zou wel aan je zelfvertrouwen moeten werken, want je kan je niet voor altijd verstoppen voor het kwaad daarbuiten.

Word je gepest? Licht alsjeblieft je juf, je ouders en je beste vriendin(nen) in! Zij kunnen je helpen! Je wilt toch niet dat dit voor altijd zo door gaat? Of blijf je voor altijd een fucking pussy?

Rode pet (16 x uitgekomen)

Je lacht graag mensen uit, hè? En je moedigt je zwarte pet aan, uit angst dat hij jou anders misschien gaat pesten, of niet soms? Sta op tegen je zwarte pet. Verdedig de gele pet, en gedraag je. Het is nog niet te laat, lulhannes.

Zwarte pet (9 x uitgekomen)

Oh, je bent op de zwarte pet uitgekomen. Vaak hebben deze problemen thuis. Slaan je ouders je? Of maken ze ruzie met elkaar, als in een vechtscheiding? Je hoeft je verdriet niet te uiten op onschuldige mensen. Zoek hulp bij de school. Zij kunnen met je ouders in gesprek gaan hierover. Maar wat je ook doet, het is nooit te laat om jezelf te veranderen. Bied je excuses aan aan je slachtoffer(s). Het zal hen ook heel erg helpen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Luckey

    Wit

    6 jaar geleden
  • Luckey

    Wit

    6 jaar geleden
  • fluffy123

    Dit hadden wij vroeger op de basisschool ook al. Echt heel grappig om hier nu een quiz over te zien!
    Leuke quiz!!!

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?