hoe random ben jij ?

heyy menseltjes
ik ben super random maar ben jij dat ook? als je daar het antwoord al op weet hoef je deze quiz niet te doen maar als je dat nog niet weet, doe deze quiz en je vraag zal beatwoord worden =)
succes

Mogelijke uitkomsten

jij ben super random (0 x uitgekomen)

heyyy peoperd, nu weet jij het antwoord op de vraag die bovenaan deze pagina staat =) ben je blij met je antwoord? jij bent namelijk een super random persoon jij zou zomaar opeens kijhard KOE kunnen roepen vanuit het niets maar het level van randomnes kan nog omhoog dus je hebt nog geluk. wel super leuk dat je zo random bent =) succes met wat je nu ook gaat doen

random maar ook weer niet (2 x uitgekomen)

jij bent random genoeg om jezelf ransom te noemen maar je hebt geluk! het valt nog mee, gelukkig ben je niet zoals ik =) ben je blij met je antwoord?

niet zo random (9 x uitgekomen)

helaas of misschien niet helaas maar net wat jij vind maar je bent niet zo random jammer. maar we hebben ook normale mensen nodig in de wereld =)

KOE (47 x uitgekomen)

KOEIEN ZIJN KOEACHTIG!!!!!! sorry dat was mn rondomness. daar heb jij vast ook wel eens last van want je bent net zo random als ik =) FEEST!!!! gezellig dat er nog iemand zo random is
dag dag succes met je randomness

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • horses1

    saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    6 jaar geleden
  • Mairsile

    beste quiz die ik in jaren heb gedaan

    6 jaar geleden
  • Gunderson

    Tragic, iemand die in 2017 nog steeds in haar random fase zit

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?