Welke vriendin van mij ben jij?

Ben je de beste vriendin of iets minder. Bij deze test zie je welke vriendin je bent.

Mogelijke uitkomsten

Lara (29 x uitgekomen)

(het rechter meisje) Jij ben mijn beste vriendin die niet houd van ruzies. Als iemand van je vriendinnen alleen zit wil je weten waarom. Heeft een vriendin ruzie met een andere vriendin los je het meteen op.

Lien (0 x uitgekomen)

Je bent een super leuke vriendin. Jij wil echt weten wat er aan de hand is met een vriendin als die alleen zit. Met jou heb ik rapper ruzie maar niet lang. De grootste ruzie duurde 2 dagen.

Cato (0 x uitgekomen)

Jij ben een ruziestoker maar je kan er zelf niks aan doen. Je stookt ruzie door te liegen maar je kunt die leugens niet onder controle houden. Je wil geen ruzie maar je gooit de leugen er gewoon uit. Met jou heb ik het meeste ruzie.

Rikkert (0 x uitgekomen)

Jij bent mijn ex. Met Rikkert heb ik hevige ruzies gehad. Nu is alles opgelost. Hopelijk komen die ruzies niet meer terug. Met jou kan ik spelen in de klas. Op de speelplaats zijn we niet meer te vinden als spelend maar meer als pratend of spelend met andere vrienden.

Xanthi (0 x uitgekomen)

Jij ben de knapste van de klas. Alle meisjes uit mijn klas vallen op Xanthi (ook ik). Jij houd maar van 1 iemand. Je ex. Klinkt raar maar het is tussen hun net uit en hij houd nog altijd van zijn ex. Snap je? Anders pech!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?