How To Be a Vampire? <onzinverhaal>

Nou, Jille en ik waren heel melig op de fiets, en we willen dat verhaal graag met jullie delen :D

Mogelijke uitkomsten

How to be a vampire? (39 x uitgekomen)

Jille en Sam zaten in het vliegtuig op weg naar Volterra, ze hadden net New Moon gelezen en gingen kijken of er echt vampiers bestonden.
Jille bestelde een cola en Sam bestelde een sinas, de reis was erg kort en ze waren er gauw, nadat ze alle spullen in het hotel hadden achtergelaten gingen ze op zoek naar de vampiers.
Ze liepen zomaar de straat op en daar zagen ze iemand met rode ogen, Sam versperde de weg en Jille sloeg op z'n achterhoofd. Toen vielen er 2 rode stippen naar beneden en Sam krijste: "JIJ BENT GEEN ECHTE VAMPIER OPLICHTER!" En ze renden weg.
Toen gingen ze een groot gebouw binnen en daar zagen ze 3 bleke mensen zitten met rode ogen, Sam riep: "Hee marcie, ik KEN jou! Jij speelt in New Moon, heet je wel echt Marcus?" En toen vroeg Jille uit niewsgierigheid: "Dragen vampiers ballenknijpers? Dat mag niet hoor!" De 3 vampiers keken Sam en Jille heel raar aan met een blik: What the heck DOEN jullie hier?! En toen vroegen Jille en Sam tegelijk: "Dragen jullie lenzen?" De voorste schudde zijn hoofd, toen stapte Sam naar voren, "Echte vampiers zijn toch koud en sterk? Gaan we testen, he Jil?" Jille knikte en toen gingen ze aan beide kanten van de eerste vampier staan en begonnen ze tegen zijn hoofd te tikken. De vampier werd een beetje chagrijnig en zei: "Ik ben echt sterk." en toen antwoordde Sam: "Ha, kijk of je kan me verslaan in een potje... DUIMWORSTELEN!" Toen begon Jille te juichen: "GO SAM, GO SAM, GO SAM!" En toen staken de vampier en Sam hun duim uit, na 3 seconden was het gebeurd, Sam's duim was geknakt als een knakworstje.. En toen vroeg Jille of ze vampier mocht worden: "HOE kan ik voor vampier solliciteren?" En Sam gooide er tussendoor: "Maar wel pas op mijn 18e, anders mag ik niet op een scooter rijden of een helikopter kopen!" Daarna stond de voorste vampier op en stelde zich voor als Aro en de rest stelde zich ook voor als Caius en Marcus. Sam riep spontaan: "RANDOM DANCING!" En toen gingen ze los. Na die 2 minuten waren ze weer serieus. En toen zeiden de vampiers: "Kom maar terug op je 18e ofzo, dan praten we wel weer verder. Nu opgesodemietert, we hebben honger.


Opgesodemietert is een leuk wordt voor scrabble :D

Groetekes Jillos en Sammos

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • Harkness

    lol het is zoo droog!! I love it!xD

    1 decennium geleden
  • ChocoLoco

    Ik zet hem er ook wel op xd

    1 decennium geleden
  • ChocoLoco

    Whahahahahahaha wij ZIJN SO AWESOME!!

    1 decennium geleden
  • xoEbruHoran

    Geniaal gwn!!

    1 decennium geleden
  • Twihardlove

    drrooog

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?