Wie ben jij van mijn personages?

Je kent het vast wel ( of niet ) je zit in je eigen fantasie wereldje en allemaal geweldige mensen uit te vinden, nu wie ben jij van mijn personen die ik heb uitgevonden uit mijn fantasie?

Mogelijke uitkomsten

Suana Akata Livinci (30 x uitgekomen)

Jij bent de leider van “the changers” jij kan elk verhaal instappen als jij dat wil ( bv HP, Twilight of Star Wars ) je hebt 2 dienaars Kade en Dash je kan ze oproepen via een tatoo in je nek van een draak je hebt ze zelf gemaakt uit je eigen bloed en je kan ze in elk wezen/dier veranderen als je zingt krijg he een soort van gloed dat je extra kracht geeft, je kan ook een leger wolven oproepen door een bepaald nummer te zingen ( the hanging tree ) je hebt reusachtige zwarte veren vleugels van wel 3,5 meter breedt je ziet er heel uitdagend uit en dat ben je ook en houdt er van om mensen uit te dagen

Ayala (18 x uitgekomen)

Komt uit Star Wars buiten Ayala

Jij bent de tweelingzus van Kylo Ren, jullie zijn de beste vrienden en jullie zullen elkaar nooit in de steek laten, wanneer Rey, Finn, Han Solo, Cheawy en de rebellen het wapen proberen te vernietigen help je je broer om dat te verkomen, met succes! Het verzet word opgeblazen en jij vermoord Rey en Finn. Daarna bemachtig je de kaart naar Luke Skywalker en blaast de planeet waar hij zich bevindt op ( met hem er bij natuurlijk ) je vervolledigd je training bij Snoke samen met Kylo Ren en wordt ( samen met Kylo Ren ) heerser van alle sterrenstelsels.

Weetje: Han Solo en Leia hadden je de naam Aza gegeven maar van zodra je bij de First Order kwam werd je Ayala genoemd

Savannah (10 x uitgekomen)

Uit Harry Potter ( fanfiction )

Op je 16 word je pas naar Hogwarts gestuurd omdat je ouders niet wouden dat je er naar toe zou gaan ze bleven maar zegen dat dat een te groot risico was en dat je zo al een groot gevaar voor jezelf was maar uiteindelijk mag het toch. Iedereen is natuurlijk verbaasd en nieuwschierig dat er midden in het jaar iemand erbij komt en dan nog wel een oudere! Je ouders hebben je natuurlijk altijd zelf les gegeven dus hoef je niets in te halen. Je word ingedeeld bij Slytherin en word algauw bevriend met Draco Malfoy, jullie hangen buiten rond studeren samen houden er van om Harry Potter te pesten en grapjes uit te halen met de 1e jaars. Beetje bij beetje groeien jullie dichter naar elkaar toe en worden verliefd jullie zijn gelukkig samen maar toch maken jullie ruzie ( maar dat is gezond ) en dan je kan het je nog herinneren als de dag van gisteren Voldemort is al een tijd terug herrezen en wanneer je in contact komt met hem blijkt dat je de dochter ben van Voldemort en Bellatrix. eerst wil je het niet geloven maar alles wijst erop dat hij gelijk heeft. Je probeert te vluchten, als straf vermoord Voldemort Draco. Gebroken van verdriet en uit angst dat je vader nog meer mensen van wie je houd zal vermoorden blijf je bij hem.

Cataleya (6 x uitgekomen)

Uit Twilight ( fanfiction )

Je word door Zeus naar de mensenwereld gestuurd om daar de famillie Cullens te vernietigen omdat het wezens van de hell zijn ( er zijn waarschijnlijk andere naar Volterra gestuurd om daar de Volturi uit te schakelen ) alles lijkt vlot te verlopen todat ze er achter je ware identiteit komen en nemen je mee ze nemen je ketting af ( dat was je communicatie toestel ) en martelen je bijna dood wonderbaarlijk word je gered door Bella na een lang gesprek spreken jij en de Cullens af om aan Zeus de onschuld can de Cullens te bewijzen na 5 maanden lukt dat eindelijk de Cullens leven rustig verder en jij mag terug naar huis

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?