Welk element past het best bij jouw

Iedereen kent de 4 elementen wel: water, vuur, aarde en wind maar welk van deze 4 elementen past het beste bij jouw?

Mogelijke uitkomsten

Water (18 x uitgekomen)

Je bent iemand die veel kan verdragen je word niet snel kwaad en probeert alles zo makkelijk mogelijk te doen. Iedereen vind het fijn om met jouw te kletsen. Je bent respectvol toe naar de andere zolang zij zich ook gedragen. Jij past het beste bij water!

Vuur (10 x uitgekomen)

Jij bent iemand met pit. Als je beledigd wordt zul je je hard verdedigen, geen katje om met de blote handen aan te pakken dus! Je word snel boos en je hebt jezelf niet echt in de hand, probeer jezelf zo goed mogelijk te controleren! Je gaat wellicht graag naar feestjes en bent een echte losbol. Jij past het best bij vuur!

Wind (16 x uitgekomen)

Jij bent een zeer rustig iemand je houdt ervan om alleen te zijn en word noet graag boos. Je hebt liever een paar echte vrienden dan 1000 nep vrienden. Je gaat niet graag naar feestjes omdat het te druk is. Je houdt ( waarschijnlijk ) van boeken nadenken en alles wat er ook maar iets mee te maken heeft. Jij past het best bij wind!

Aarde (0 x uitgekomen)

Jij ben zeer koppig. Jij hebt altijd gelijk en je vindt jouw mening altijd de juiste. Je hebt een sterke persoonlijkheid maar laat de anderen ook eens aan het woord. Je bent een geboren leider en geeft andere zelfvertrouwen, mensen kunnen jou vertrouwen, geheimen toevertrouwen, een goede vriendschap op bouwen. Houden zo! Jij past het beste bij aarde!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • SCORPlO

    Vuur. Hoopte ik stiekem ook op (;

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?