Welk boek zou jij gelezen moeten hebben?

Er zijn duizende boeken op de wereld.maar welke moet jij noungelzen hebben?

Ps: dit lijstje met boeken heb ik gewoon gelezen en het zijn natuurlijk niet allemaal van de wereld

Mogelijke uitkomsten

Silber het eerste boek der dromen (10 x uitgekomen)

Dit boek zit vol spanning, avontuur, fantasy maar ook realiteit en niet te vergeten heel veel liefde! Ik vind het zelf een super leuk boek. Er komen veel mysteries in voor en er zit een perfect vleugje liefde in.

Perfect voor mensen die van romantiek houden!

Warrior Cats (29 x uitgekomen)

dit boek gaat over 4 katten clans ze leven in vrede met elkaar samen maar als je op andermans teretoriu, komt... oei oei oei dan ga je eraan! In dit boek komt spanning voor en een klein beetje romantiek. De dood? Dat gebeurt vaak dus daar moet je wel van houden in boeken! Het is vanuit het Engels vertaald en het zijn 4 series in het NL in het Engels zijn het er 6 bijna 7.

Zelf ben ik helemaal fan van deze serie het alle NL boeken al uit!

Torak en Wolf (2 x uitgekomen)

In dit spannende boek gaa de vader van een jongen genaamd Torak dood door een beer. Het is een demon en Torak moet hem proberen te vermoorden met hulp van een god. Op weg naar de plek waar de god leeft komt Torak een wolf tegen. Deze zal zijn gids zijn naar het thuis van de god. Maar de reis er naartoe verloopt niet zo soepel als verwacht... hij komt een meisje tegen die bij een stam zit. Maar de eerste les die Torak had geleerd van zij. Vader was ‘blijf weg bij de mensen’. Dat ging dus nu al fout...

Ik vind het zelf een geweldig boek hij is niet al te dik zo’n 200 bla. En er zit genieg spanning in!

Drie Sterren Kroon (4 x uitgekomen)

Dit boek gaat over drie kinderen. En een profetie, de profetie voorspeld dat er een drieling zal zijn die kwade koning van de troon zullen stoten. Alleen de drie kinderen wisten tot hun twaalfde niet van elkaars bestaan af. En ik dit boek zullen ze elkaar moeten vinden en de koning van de troon moeten stoten. Zal het hun lukken? Of zal het lot iets anders met hun van plan zijn?

er zit in dit boek heel veel spanning dat is waarom ik dit boek zo leuk vind echt een aanrader.

Superhelden.nl (11 x uitgekomen)

In dit boek word het meisje Iris ontvoerd. Ze wordt op een eiland opgeleid tot ‘superheld’. Maar niemand op de wereld weet van het bestaan van dat eiland en ze denken dat iedereen dood is die op dat eiland is ontvoerd. Irirs probeerd te ontsnappen maar dat lukt niet. Wat zal er gebeuren?

Ik vind dit boek Super leuk perfecte vleugje romantiek in.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Jojoxbad

    Warrior Cats! Dat is mijn favoriete serie!

    1 jaar geleden
  • Megaeraaa

    Torak en Wolf xD
    Heb ik ook echt gelezen. Inderdaad een goed boek

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?