wie ben jij uit WARRIOR CATS (de beste serie ever)

iedereen is wel een beetje een warrior cat of je nou een hond of een tweebeen bent het maakt niet uit! ik hoor je al zeggen "maar welke ben ik dan?" dat test je hier!

Mogelijke uitkomsten

kwiklicht (5 x uitgekomen)

je bent loyaal aan je clan maar als je zus kittens krijgt adopteer jij ze! je doet alles voor je familie. jij bent een echte Kwiklicht! (en dat is iets om trots op te zijn ;-) )

Zandstorm (23 x uitgekomen)

je bent een koppel met Vuurster en de moeder van kwiklicht en Loofpoel je bent de snelste van de clan en een goeie jager! jij bent een levens echte Zandstorm!

Vuurhart (0 x uitgekomen)

jij bent de hoofdrol in serie een jij word een goeie leider je beste vriend is Grijsstreep en je bent een koppel met Zandstorm je bent de vader van Kwiklicht en Loofpoel! je bent de enige echte Vuurhart!

Loofpoel (3 x uitgekomen)

jij bent Loofpoel je bent verliefd op Kraaiveder van de windclan en de moeder van Hulstloof, Gaaiveder en Leeuwvlam je bent de medicinkat van de donderclan en je staat je kits af aan je zus! Jij bent de enige echte Loofpoel!

Kraaiveder (0 x uitgekomen)

jij bent Kraaiveder je bent een beetje een player je wordt verliefd op Vederstaart Dan op Loofpoel en dan Op Nachtwolk je hebt 4 kits van 3 weet je het nauwelijks. je bent de vader van Brieswind, Hulstloof, Gaaiveder en Leeuwvlam! jij hebt de clans naar het meer gebracht! jij bent de beste Kraaiveder!

Braamklauw (2 x uitgekomen)

Jij bent Braamklauw de commandant van de donderclan en een koppel met Kwiklicht. je zus is Taanpels van de Schaduwclan en je vader Tijgerster je moeder is Goudsbloem. Je wou Vuurster vermorden maar hij was je leider dus je deed het niet je hebt je halfbroer Havikwind vermoord! jij bent de beste Braamklauw!

havikwind (0 x uitgekomen)

jij bent een moordzuchtige kat jij wou Vuurster vermorden om je vader te wreken. je zus is Motvleugel en je halfzus Taanpels je Halfbroer is Braamklauw en je vader Tijgerster je moder is Sasha. jij bent de enige echte moordzuchtige Havikwind

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Jojoxbad

    Zandstorm? Ik haat Zandstorm!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?