Ben jij basic?

Je kent ze wel: de "basic bitches". Ze houden van hetzelfde, dragen hetzelfde, doen en denken hetzelfde...

Maar de grote vraag is natuurlijk...

Ben jij ook basic?!

Mogelijke uitkomsten

Basic Bitch (12 x uitgekomen)

Jij ben 100% basic. Je bent gek op starbucks, tumblr en vindt het geweldig om op instagram en snapchat aan de wereld te laten zien dat je een goed leven hebt. Welkom bij de squad! #basic #lovemylife #besties #bae #starbucks (H)

Gewoon, een mens (105 x uitgekomen)

Jij kan er wel om lachen dat al die basic typetjes hopeloze starbucks foto's maken. Ook is het voor jou niet van groot belang om zo veel mogelijk likes en volgers te halen op sociale media. Prima leventje heb je!

Onafhankelijk (26 x uitgekomen)

Basic bitches? Uhg. Jij hebt er een hekel aan. Jij wil anders zijn op jouw manier. Zo heb je mooi geen last van al dat basic-gedoe, handig hoor!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Writex83

    Gewoon, een mens - Jij kan er wel om lachen dat al die basic typetjes hopeloze starbucks foto's maken. Ook is het voor jou niet van groot belang om zo veel mogelijk likes en volgers te halen op sociale media. Prima leventje heb je!

    Yep, dat ben ik. XD

    6 jaar geleden
  • TAGGB

    basic bitch...
    Aan de ene kant wel ja.

    6 jaar geleden
  • red_nightfall_

    Dit is heel herkenbaar die basic bitches xD

    6 jaar geleden
  • Krullie36

    Ik ben zelf totaal niet basic, maar ik vind dat er niks mis is met basic meiden. Als ze blij zijn met hoe ze zijn is het toch goed?

    6 jaar geleden
  • Gunderson

    Ik heb eigenlijk een grotere hekel aan "onafhankelijke" meiden,, ik haat de "I'm not like other girls" mentaliteit heel erg, ik vind dat je mensen zou moeten laten leuk vinden wat ze leuk vinden, ook als dat ze "basic" maakt. Ze zijn nog steeds hun eigen persoon ook als ze dezelfde dingen leuk vinden als veel anderen

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?