Jared Leto and you! {88}

Dus Killerpilze is er bij gekomen en Arianne wilde Fabi niet metrust laten, En een van de MCR heren de papperazi helemaal nat maakte met een kikke water pistool.

Mogelijke uitkomsten

Ice cream! (12 x uitgekomen)

Je sluitte snel de deur van het huis en hoorde het getrommel van Gerard en zijn broertje Mikey je schudde je hoofd en pakte Jared's zijn concerten uitdeel ijs Popstix, je liep weer naar buiten en had al 2 ijsjes eruit gepakt voor de Way broers, de rest kwam eral aan gestormd en pakte ook ijs. Je pakte het laatste ijs en liep naar Jared toe die zat te kijken hoe Tomo aan het koken was, Je stootte hem aan en hoorde Shannon, Luminor en Jo in het water springen Jared keek Gerard en Mikey die alle zwem spullen uit het hok pakte en keek snel naar Max, Fabi en Arianne die gezellig zaten te kletsen op de springplank. Je gooide het stokje weg en gooide Kiro & Yu ook in het zwembad die al een half uur zaten te vergaderen op de rand van het zwembad, je keek heel erg lief naar Fabi & Arianne die nu bijna aan het zoenen waren en Max die weg liep naar Jared om te klagen. Je keek omlaag en zag Kiro & Luminor je benen pakken en je in het zwembad trekken je liet snel los en rende naar Arianne en Fabi die nu echt aan het zoenen waren en je werd op het laatste moment naar je enige redding vast gepakt door Ray & Bob die je bij je benen en armen vast hadden om je in het zwembad te slingeren.

*tijdsprong van 1 uur*
Jullie zaten allemaal uitgebreid aan het barbeque en zag Kiro & Shannon die beiden aan het klote waren met hun stukje ijs. Je keek naar links en zag Jared en de MCR heren druk aan het vergaderen terwijl de rest aan het zoenen waren zoals Arianne en Fabi, of elkaar vol zat het smeren met saus en ze daarna in het zwembad te gooien.

Word vervolgd....

............................. (0 x uitgekomen)

............. moe, misselijk xD allemaal door de kermis van gisteren!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • xWeaslyx

    Whahaha xD

    Wayt een Gekloot altijd xD

    Snel weiter :D

    ben benieuwd wnr ik er in kom :)

    xxx Carola !(H)_

    1 decennium geleden
  • LostAlone

    meer

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?