Welke personage ben jij van in het ver haal De Geïnfecteerde

Iedereen heeft wel speciale gaven gekregen. Welke heb jij en op welke personage lijk jij het meest in mijn story de Geïnfecteerde

Mogelijke uitkomsten

Benjamin (11 x uitgekomen)

Je houdt van het water. Je connectie er mee met de dieren ervan is heel sterk. je bent heel slim maar je zwakke punten zijn als je boos bent dat je niemand meer onderscheid van vriend of vijand. Je zult ook altijd voor je vrienden kiezen. Zorg ervoor dat schurken daar geen gebruik van maken.

Thomas (2 x uitgekomen)

Jij bent een wolvenmens. Je connectie met dieren is heel sterk. Je bent supersterk en je gezicht-vermogen zoals luisteren zien en ruiken zijn het best. je wil altijd dat de groep één geheel blijft. Maar let op gebruik niet altijd je charmes want soms kan je aan het flirten gaan met de verkeerde. Je bent dan ook wel sterk en redelijk snel je bent niet onoverwinnelijk onthoud dat.

The flash (4 x uitgekomen)

Je bent supersnel. Je kan een bezoek brengen aan een andere stad in de tijd dat iemand met zijn ogen knippert. Je sluit meta-mensen op maar zorg aub dat je de juiste opsluit. Je wil het goede doen en dat doe je meestal maar verwar het slechte soms niet met het goede. In mijn verhaal ben jee eerst tegen de hoofdpersonage maar daarna werken ze samen. Je wordt eerst gewoon de man in het pak genoemd.

Davie (6 x uitgekomen)

Je hebt geen krachten. Je bent een gewoon iemand die heel grappig is en de groep bij één houdt. Je steunt ook ander als ze je nodig hebben.Maar probeer je humor niet al te veel op te dringen want dan beginnen mensen het misschien ambetant te vinden. In mijn verhaal ben je een zeehond maar je kan van alles zijn. Zolang je maar jezelf bent.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Benji863

    Ik ben Benjamin de hoofdpersonage. Leuk om te weten. ik volg het verhaal ook en dan is het zeker leuk om te weten wie jij misschien zou zijn.

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?