Welk Hobbit personage ben jij?

Wil jij weten op welk Hobbit personage jij lijkt ? Doe dan deze quiz !!!!

Mogelijke uitkomsten

Bilbo Balings (142 x uitgekomen)

Bilbo Balings (Engels: Bilbo Baggins) is een personage in de fictieve wereld "Midden-aarde" uit de werken van schrijver J.R.R. Tolkien. Hij is de Hobbit waar het boek De Hobbit zijn naam aan te danken heeft. Hij wordt geboren op 22 september 2890 van de Derde Era, 1290 in de Gouwtelling. Hij speelt tevens een rol in het eerste en laatste deel van het boek In de Ban van de Ring.

Gollem (19 x uitgekomen)

Gollem (Engels: Gollum), geboren als de hobbit Sméagol, is een figuur uit de boeken De Hobbit en In de Ban van de Ring van de Britse schrijver J.R.R. Tolkien.
De naam Gollem ontstond naar aanleiding van de merkwaardige keelgeluiden die hij produceerde. Hij werd geboren omstreeks het jaar 2440 van de derde era. Zijn sterfdatum was 25 maart 3019. Bij zijn dood was hij dus 580 jaar oud, een opmerkelijke leeftijd voor een hobbit.

Gandalf (196 x uitgekomen)

Gandalf is een van de hoofdpersonen uit de boeken De Hobbit en In de Ban van de Ring van J.R.R. Tolkien. Hij is de tovenaar die de jonge Hobbit Frodo Balings helpt bij diens taak: de Ene Ring van het kwaad te vernietigen om zo Midden-aarde te redden.

Thorin (250 x uitgekomen)

Thorin is een personage uit het boek De Hobbit, van J.R.R. Tolkien. Hij was de leider der Dwergen in De Hobbit.
Thorin Eikenschild werd geboren in het jaar 2746 van de Derde Era en in 2770 in ballingschap gedreven door de draak Smaug, die Erebor, de Eenzame Berg, had aangevallen. Met de rest van zijn volk vluchtte hij naar Ered Luin, de Blauwe Bergen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • lunae19

    bilbo balings!!!!!

    7 jaar geleden
  • LunaWarrior

    Gandalf heeft swag alleen ik ben een meisje

    7 jaar geleden
  • Tigerstar

    Gandalf...

    1 decennium geleden
  • WillNotLearn

    Gandalf

    1 decennium geleden
  • KingThorin

    Thorin Oakenshield net als alle andere soortgelijke quizzes

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?