Op welke afgestudeerde lijk jij?

Hallo WoP-ers, hier zijn de Fairy odd berries met een fantastische persoonlijkheids Quiz!
Deze quiz gaat over de afgestudeerden. Oke, niet helemaal.. WANT.. Wenste jij dat je op een van de afgestudeerde personen van WoP leek. Nu kan het. Doormiddel van deze quiz kom jij er achter op wie je lijkt !

Note: We hebben alle afgestudeerden gevraagd die een baantje hebben, het kan zijn dat er agestudeerden tussen staan die geen baantje meer hebben dit komt omdat we al een hele tijd met deze Quiz bezig zijn geweest.

Liefs het Social Media Team Wop

Mogelijke uitkomsten

Kathleen Melis (2 x uitgekomen)

Kathleen is een bezige bij die altijd iets in haar handen moet hebben. Ze houdt van vooruit werken, maar eigenlijk is ze een chaoot eerste klas. Ze wil heel geordend zijn, maar is dat totaal niet. Ze is een goede vriend en zal iedereen is zijn waarde laten. Als je Kathleen echt in een goed hoekje hebt gaat ze door het vuur voor je, vrienden en familie zijn alles voor haar. Ze is behulpzaam en vind het heerlijk om anderen iets bij te leren over wat dan ook.

Yentl Cartier (10 x uitgekomen)

Yentl is een hele lieve meid, vaak te lief. Mensen lopen snel over haar heen. Door de jaren heeft ze langzaam geleerd op meer voor haarzelf op te komen. Ze heeft een leuke maar jeugd gehad. Helaas heeft ze haar beide ouders verloren, nog voordat ze 20 was. Dit was voor haar erg zwaar en moeilijk. Toch is Yentl echt een familiepersoon en heeft ze veel te danken aan haar lieve vriend die je al ruim 8 jaar kent. Door hem is ze uit haar schul gekomen.
Yentl is een jonge docent. Ze zat in een café met haar vaders boek toen ze de advententie zag. Het was alsof het het lot was. Ze laat zich niet weerhouden dat doordat ze jong is. Ze heeft veel geleerd en voelt zich nu helemaal op haar gemak als docent en zou niet meer zonder kunnen. Ze houdt van de leerlingen. Stiekem houdt ze er ook van om alles bij te houden wat de leerlingen doen.
Verder is Yentl erg geordend , houdt ze van reizen. Ze is niet impulsief en denkt overal drie keer over na. Ze is een echt meisje meisje, geboren in Frankrijk, opgegroeid in Engeland.

Ignacio Yuan (1 x uitgekomen)

Ignacio is iemand die erg van logica houdt en daarom dus ook best wel veel in zijn eigen hoofd zit. Toch komt hij erg rustig over en is hij wel degelijk bewust van zijn omgeving. Hij probeert altijd vriendelijk en geïnteresseerd te zijn tegenover anderen. Soms kan hij ook wat stuntelig en onhandig overkomen!
En volgens hem heeft hij een enorm talent: Zichzelf goed kunnen omschrijven. Hier denken de besjes anders over kuch

Stan Riggs (3 x uitgekomen)

Stan Riggs is een bekend gezicht op Zweinstein. Van zijn 11e tot zijn nog net 18e jaar studeerde hij op de school. Op zijn 21e keerde hij echter alweer terug om te fungeren als afdelingshoofd voor Zwadderich. Stan is een echte knuffel slang en zorgt voor iedereen uit zijn afdeling en daar buiten. Hij wil dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat het met iedereen goed gaat. Hij staat voor iedereen klaar, wat voor problemen er ook zijn en komt die met alle liefde oplossen.

Emily Jackson (2 x uitgekomen)

Emily is enorm creatief (tekenen,fotograferen,gitaar spelen). Ze is stoer op 1e indruk, maar is van binnen enorm zachtaardig en een echte romanticus. Ze is open, en ze houdt van eerlijkheid. Ze houdt van lezen, ook al laat ze dat niet merken. En doet haar best om iedereen te helpen waar ze kan. Ook is Emily enorm nieuwsgierig.

Anise Kelsey (1 x uitgekomen)

Onze Anise is altijd bereid om te helpen, gek op planten duhh, probeert tactisch te zijn, houdt van de ochtend, chocola, en vrienden.
Wie wil haar nou niet zijn!?

Rebecca Dreamweaver. (4 x uitgekomen)

Rebecca is een rustig, maar vrolijke vrouw die enorm veel liefde heeft voor de Ochtendprofeet. Ze houdt haar werk het liefst georganiseerd, maar verder is ze een beetje een chaoot. Daarnaast houdt ze enorm veel van muziek en is gitaar spelen en zingen een echte passie van haar.

Victoria Waterstone (3 x uitgekomen)

Victoria is een vastberaden vrouw met ontzettend veel liefde en enthousiasme voor vliegen en Zwerkbal. Als docente Vliegles probeert ze dit op haar leerlingen over te brengen en ze net zo enthousiast te maken over vliegen en Zwerkbal als ze zelf is. Ze staat altijd voor iedereen klaar en helpt mensen waar het kan. Haar broer en haar vrienden zijn erg belangrijk voor haar, en ze gaat voor hen dan ook door het vuur.

Mirrie Klank (3 x uitgekomen)

Mirrie is een sportieve en spontane vrouw. Ze houd ervan om lekker in de bossen te zijn en op het strand. Over de hele dag gezien, is ze vaak aan sporten en daarnaast is turnen haar grote liefde. Ze vind ik het heerlijk om te tekenen of te fotograferen. Als docent houd ze ervan om haar lessen actief te houden en op een leuke en uitdagende manier te geven. Ze is super gek op fruit en ze is super blij te maken met gezonde snacks!
[imghttp://www.readersdigest.ca/wp-content/uploads/2016/05/heart-healthy-meal-plan.jpg][/img]

Aloy Merigold (2 x uitgekomen)

Aloy Cirilla Merigold ze is 5 jaar oud. Haar grote liefde, Thomas Duane Rutherford, heeft ze op Zweinstein leren kennen.
Ze staaat erom bekend veel in haar eigen wereldje te leven, waardoor Aloy af en toe wat afwezig over kan komen. Verweer tegen de Zwarte kunsten heeft haar van jongs af aan al weten te intrigeren, hier om was ze dan ook maar al te blij dat ze de kans kreeg om docent te worden op Zweinstein voor dit prachtvak. In haar jeugd waren haar sociale vaardigheden niet al te best, maar na het afstuderen is ze een tijdje gaan reizen, waardoor ze haar sociale vaardigheden theeft verbeterd. Energiek, zelfbewust, vriendelijk en bezorgd zijn de karaktereigenschappen waarmee je Aloy het beste mee kunt omschrijven. Daarnaast is ze altijd vrolijk en enthousiast.!

Damien Melis (5 x uitgekomen)

Damien is een vrolijke nonchalante jongen. Hij is betrokken en een echt familie-mens maar ook van zijn vrienden betekenen veel voor hem. Hij is een echte Huffelpuf met wat trekjes van Griffoendor. Hij is loyaal, houdt van eten, is vriendelijk en wilt altijd dat iedereen het goed en naar zijn zin heeft, maar hij kan ook erg dapper zijn. Zo was hij namelijk een Schouwer geweest, voordat hij leider van de bieb werd.

Amaryllis Dreamweaver (2 x uitgekomen)

Amaryllis is een vrouw begin de 30 dat wel van uitdagingen houdt. Ze is wel wat chaotisch, maar wat wil je met een heel nest van kinderen. Het liefst is Amaryllis in een lekker warm land waar ze kan genieten van de zon. Het is dan ook niet voor niets dat ze op de filipijnen samen met Rebecca woont. Als je Amaryllis ziet weet je dat die het goed met iedereen voorheeft.

Tess Evers (0 x uitgekomen)

Ik ben vrolijk, chaotisch, gastvrij en gedisciplineerd. Ik probeer altijd voor iedereen klaar te staan en probeer zo veel mogelijk te helpen. Ook ben ik perfectionistisch, tot het irritante aan toe. Ook ben ik erg introvert, ik vind het niet erg om alleen te zijn. Toch vind ik feestjes ook heel leuk en waag ik me altijd vrij snel op de dansvloer voor een dansje. Natuurlijk ben ik ook een echte dierenfan!

Jazz Baelere (2 x uitgekomen)

Gefeliciteerd je bent Jazz, de whiskeydrinkende biebmiep. Met een prachtig druk en chaotisch leven, maar wel iemand die er voor iedereen is. Als je een dagje in mijn schoenen zou staan dan mag je in de kelders veel rommelen met toverdranken, veel drinken en veel mensen om je heen hebben. Kortom ben je mij dan ben je door de meeste wel geliefd (en een stiekeme romanticus

Grouzier Gonzales (3 x uitgekomen)

Grouzier was vroeger een eizelganger, maar verlangd inmiddels naar een familie. Dit zoekt hij dusdanig op bij zijn verloren zoon, Luigi... Het is verder een warrige en vergeetachtige man, dit omdat het té vaak voorkomt dat hij zijn eigen hoofd zowaar achterlaat. Hij vind het fijn als er een harmonieuse sfeer bestaat in de gezelschap waar hij is. Orde is wel erg belangrijk. Wanorde en Chaos kan hij niet zo goed hebben, vaak laat hij dat echter niet zien. Verder is het een gevoelsmens en houdt niet van oneerlijkheid. Geniet van een goed glaasje Scotch. En vind het fijn als er gezelschap om zich heen is, hoewel hij dat niet altijd laat blijken. Bij Grouzier ben je welkom voor een goed gesprek of een flauw grapje, niks te gek!

Amora Collins (3 x uitgekomen)

Amora is de chaotische, drukke, heel klein beetje duistere en vrolijke leider van het Verhaalteam! Ze is gek genoeg een ochtendmens, houdt van avontuur en gaat gevaar niet uit de weg. Ze kan snel jaloers worden en vind het stiekem best fijn om haar zin te krijgen, maar bij haar zullen toch vrienden en familie altijd voorang hebben! Als half-Australische die nu in Miami Beach (USA) woont, heeft ze nog steeds een grote liefde voor de zee, het strand en het land Australië. Ze zal dan altijd een dagje rustig aan het strand liggen met prachtig weer, of een leuke middag vol met surfplezier, verkiezen boven een dag werken!

Esmee Wevers (2 x uitgekomen)

Esmee is rustig en dol op sprookjes en verhalen. Ze leest graag en ze is dan dan ook vaak in haar leeshoek te vinden. Verder is ze zorgzaam en heeft ze alles over voor haar kleine zusje. Esmee houd van bakken, haar moeder heeft een Dreuzelbakkerij waar Esmee alle trucjes heeft geleerd. Ze is dan ook vaak in de keukens te vinden.

Evangelien Borghesius (2 x uitgekomen)

Lief, modieus, dol op toetjes en op en top latina. Ze is luidruchtig, gepassioneerd en heeft alles voor vrienden en familie over.... behalve schoonmaken, dreuzelen of vliegen op een bezem. Ze heeft een waanzinnige schoenen collectie en werkt al vanaf haar afstuderen bij het ministerie. Hierdoor weet ze alles van regeltjes en houdt ze zich daar aan. Ze is snel afgeleid door koekjes, chocolade en mooie mannen.

Sirius Waerheall (3 x uitgekomen)

Een grote meme. ( Sirius is gewoon een grappig onderdeurtje dat zich zelf een meme noemt! maar het woord gekke idioot mist alleen! :)
(~Liefs cath)
Sarcastische aardappel. Sluipt vaak naar buiten ’s avonds. Doet er alles aan om ook maar de mensen die hij lief heeft, te zien lachen.

Liza Skye (2 x uitgekomen)

Liza is rommelig, chaotisch en onhandig. Meestal gaat alles wat ze doet mis, maar ze bekijkt alles meestal lekker positief. In alles is tenslotte iets positiefs te zien. Al heel lang heeft ze een obsessie met cijfers, en daarom is de baan als professor voor het fantastische vak voorspellend rekenen ook helemaal perfect voor haar!

Harper Porter (3 x uitgekomen)

Harper is een op het eerste oog verlegen vrouw die liever een beetje afstand houdt in het begin. Maar als ze mensen beter leert kennen is ze vrolijk, actief en houdt ze ook wel van grapjes! Daarnaast heeft ze een ongelooflijke drive om dingen goed te doen en zal daardoor altijd pestkoppen aanpakken. Ook is ze een harde werker, die georganiseerd overkomt, maar stiekem haar chaos een beetje verbergt. Ze heeft een brede interesse en vindt bijna alle vakken leuk, hierdoor is ze een echte Ravenklauw! Vriendschappen die ze sluit zijn voor het leven. Liever een paar hele goede vrienden, dan veel halve.

Daisy Luddington (3 x uitgekomen)

Daisy is een leergierig persoon wat vooral dol is op lezen en schrijven. Maar daarnaast is ze verliefd op haar overgevulde schoenenkast en zou ze die het liefst nog veel en veel verder uit willen uitbreiden. Verder is ze behulpzaam maar is Daisy ook een tikkeltje onhandig waardoor dit niet altijd helemaal goed uitpakt. Daisy weet wat ze wilt in haar leven en is ze ook vast besloten om dit te bereiken, al zal dit hier en daar met een omweg gaan. Daarnaast is ze dol op zoetigheid, vooral op cupcakes, maar ze kan zelf niet koken of bakken wat dan weer erg jammer is. Al met al kan Daisy zeggen dat ze erg gelukkig is met haar leven!

Elliott Blythe (4 x uitgekomen)

Elliott is niet een erg spraakzame man, maar ondanks dat, is hij ontzettend eigenwijs en heeft hij een grote overtuigingskracht. Introvert als hij is, is hij, ondanks zijn journalistieke carrière, niet het persoon om graag in de schijnwerpers te staan.

David Shephard (4 x uitgekomen)

Het Social Media Team kreeg niet veel uit David.
Wel weten wij dat hij een erg rustig, maar toch ook wel vreemd persoontje is. Maar hij is altijd wel vriendelijk en super behulpzaam.

Zoey Evermore (7 x uitgekomen)

Zoey Evermore kan beschreven worden als duister. Ze is een Zwadderaar eerste klas en zal voor niets of niemand stoppen. Voor haar familie gaat zij door het vuur. Ze zal mensen niet snel vertrouwen, maar als ze je eenmaal vertrouwd zal ze je beschouwen als familie. Haar favoriete Quote is daarom ook: "tot het einde en daar voorbij"

Eah erg diep Zoey!

Nova Harrison (2 x uitgekomen)

Als jong meisje had ze al de droom om Minister te worden. Ze speelde daarom vaak 'Ministertje' met haart broertjes en zorgde ze er altijd voor dat ze de macht had. Eigenlijk zegt dit al best veel over : Namelijk dat ze een echte zwadderaar is. Dat klopt ook wel. Ik ben arrogant, trots en ambitieus. Toch heeft onze Nova ook wel een goede kant. Ze is erg passievol en ga voor het vuur voor de mensen van wie ze houd!
(Hoor je dat Elijah!?)

Ailynn King (5 x uitgekomen)

Ailynn is een enthousiaste dame en staat voor iedereen klaar. Ze helpt iedereen die het moeilijk heeft en probeert ook iedereen op te vrolijken met eten. Geen doel is te ver voor haar en ze wil die doelen bereiken samen met haar vrienden en familie. Ze is een echt familiemens en ze doet graag leuke activiteiten met anderen .

Shane Tyson (1 x uitgekomen)

Shane is een zelfverzekerde man die niet terug dienst voor andere. Hij houd van eerlijkheid en respect naar anderen. Dat is dan ook iets wat hij verwacht van andere mensen die hij dicht bij zich heeft staan. Voor zijn vrienden en familie gaat hij door het vuur. Mocht je hem één keer kwetsen, dan zal hij je nooit meer volledig kunnen vertrouwen.

Thomas Rutherford (1 x uitgekomen)

Thomas is een oude man die zeker zijn woordje klaar heeft staan, vrij intelligent is in zijn vakgebied maar daarnaast ook een hele zachte kant heeft. Vaak wordt gezegd dat het altijd gezellig is wanneer hij er is, en dat hij goed op kan schieten met veel leerlingen. Hij heeft een passie voor zijn vak en voor de school (website) en probeert dat ook zo veel mogelijk te laten blijken, maar daarnaast ook zo veel mogelijk de gezelligheid te behouden.

Todd Lithgow (3 x uitgekomen)

Todd Lithgow (omschrijving)
Todd is een rare man met een chaotisch leven. In zijn jeugd is zijn leven over het algemeen heel saai en normaal geweest. Niet boeiend en al helemaal niet leuk genoeg om echt heel erg op te vallen. Pas toen hij ouder werd, gebeurde er afwijkende dingen dingen. Zo kreeg Todd een vrouw, kinderen en een hele hoop tegenvallen. Dit alles maakte hem een beetje anders, maar zorgde er wel voor dat je nu de man hebt die voor je neus staat. De gestoorde, intelligente, ongemakkelijke, chaotische, rare toverdrank docent.

Elsalinde McPhee (2 x uitgekomen)

Elsalinde bezit kenmerken die in alle afdelingen voorkomen, maar het meest past ze bij Ravenklauw en Griffoendor. Uiteindelijk was het de Sorteerhoed die de definitieve keuze maakte en sindsdien is ze een leeuw. Dat maakt haar echter niet minder intelligent, minder ambitieus of minder gek op eten en haar vrienden! Als er iets is wat je van Elsalinde kunt leren, is het wel dat niemand honderd procent in één afdeling hoort en dat dat je niet een minder goede tovenaar of heks maakt.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?