Wat zegt jouw handschrift over jou?

Iedereen schrijft op een andere manier. Schuin, recht, groot of klein. Wat zegt jouw handschrift over jou? Ontdek het in deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Sociale chaoot (75 x uitgekomen)

Jij bent een beetje rommelig, en dat is ook te zien aan je handschrift! Geen paniek, de meeste chaotische mensen zijn ook de sociaalsten. Jij bent een sociale chaoot!

Dominante leider (5 x uitgekomen)

Jij kan leiden als de beste. Je houdt orde en gezelligheid in je vriendenkring en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Let er wel op dat je niet té dominant wordt, want dan gaan de meesten toch aan je twijfelen. En dat zou zonde zijn, toch? Jij bent een dominante leider!

Klunzige romanticus (9 x uitgekomen)

Met jouw klunzigheid bereik je in de eerste instantie niet veel, behalve de aandacht van mannen/vrouwen. Een slechte openingszin is al genoeg om iemand voor je te laten vallen. Jij bent een klunzige romanticus!

Avontuurlijke levensgenieter (13 x uitgekomen)

Jij bent niet bang om je mening te geven en anderen ervan te overtuigen dat je van het leven moet genieten, zolang dat nog kan. Jij wil niets missen van alles wat er gebeurt en wil alles uit het leven halen. Jij bent een avontuurlijke levensgenieter!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Jamiezx

    Sociale Chaoot.
    Het is volgens onderzoek bewezen dat mensen die vrij slordig schrijven veel te snel denken voor hun eigen handen, waardoor alle gedachten alle kanten op vliegen en dus het handschrift slordig wordt.

    Also, ik ben niet super sociaal of chaotisch ):
    Leuke Quiz though!

    5 jaar geleden
  • Quiz05

    Klopt helemaal sociale chaoot

    5 jaar geleden
  • RosaBosa

    sociale chaoot . Eerlijk, het klopt wel

    5 jaar geleden
  • Pastiche

    Klopt niet ):

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?