ben jij een vampier

Ben jij een vampier of bestaat de kans dat je er binnenkort 1 wordt? Deze quiz zal je van al je vragen verlossen!!!(yeah)

Mogelijke uitkomsten

Jij bent een vampier (5 x uitgekomen)

Jij bent overduidelijk een vampier, geen twijfel mogelijk. Natuurlijk zijn vampiers niet zoals in de sprookjes. Jij kan gerust overdag buiten komen zonder je zorgen te moeten maken over dat je opbrand. Alleen schitter je in de zon als een diamant vandaar dat je ergens woont waar er niet zo veel zon is. Je kan je in de buurt van mensen min of meer beheersen (als je niet superveel dorst hebt natuurlijk). Je kan natuurlijk overleven zonder mensenblood, dan jaag je op dieren.

Jij hebt een grote kans om gebeten te worden (14 x uitgekomen)

Jij moet je niet teveel zorgen maken over. zal ik ooit gebeten worden. Je hebt een kans van 80%. Het doet wel pijn, daar waarschuw ik je voor maar maak je geen zorgen het gaat uiteraard over. Wil je geen vampier worden maak dan goed je keuzes over of je 's avonds naar buiten gaat.

Jij bent geen vampier (20 x uitgekomen)

Jij bent jammer genoeg geen vampier en er is maar een kans van 30% dat je gebeten wordt maar niet getreurd. Er staan hiervoor natuurlijk op Youtube ook spelss die werken maar probeer er veel want er zijn er ook wel een aantal fake.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?