ben jij erg aantrekkelijk/mooi/intressant/sociaal/modubewust?

nou, de titel zegt het. Maar wel eerlijk antwoorden! want als je dat niet doet, en er komt een psitief antwoord uit, dan word je achter volgd door het ongeluk!!!!!!!!!! maar maak ff joh, tog leuk om te weten?

Mogelijke uitkomsten

Nee bah!!! (17 x uitgekomen)

Iiieeel! Jij bent echt niks! je bent NIET aantrekkelijk, NIET sociaal, NIET mooi, NIET intressant!!!!! gewoon niets je bent dom en jke kan net zo goed heeeeeeelemaal onzeker worden, dat is dan wel terecht!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(doe even meer van dit soort quizzen, als er daar wél aantrekkelijk uitkomt,(wel eerlijk antwoorden!!!) laat ff n reactie achter, dan pas ik de foutjes aan, kee?) maar als da nie zo is, dan zou ik maar gauw mijn mode aanpassen!!!! en nog veel meer! je uiterlijk, want je bent waarschijnlijk heel dik! en je benen scheren!!!! en make-up misschien! en je kan misschien nog wel intressant worden, maar dan moet je heeeeeel erg je best doen!!!

normaal (29 x uitgekomen)

jij bent normaal. Niet denken dat je saai bent, want je bent redelijk intressant. Je mag tevfreden zijn, misschien nog íets beter je best doen, maar verder is het helemaal goed! je hoeft niet onzeker te zijn, jij hoort erbij en bent mooi, maar niet helemaal geweldig. best goed duz.

Jaa goed zo! (23 x uitgekomen)

jaaaaa jij kunt er écht mee door! iedereen is jaloers op jou! je bent echt intressant en hoeft niet verlegen en onzeker te zijn!!! ga ervoor ik heb niks meer op te merken!!!!!!!:D

onzeker (0 x uitgekomen)

Jij bent onzeker en denkt dat je niks kan en mag en dat je niets waard bent. NIET ZO DENKEN!!! je bent een leuke meid, intressant, mooi en sexy en sociaal! dus niet tobben, maar ga ervoor! dan ontdek je dat je eigenlijk geweldig bent! en dat ben je ook!

eigendunk! (0 x uitgekomen)

Jij denkt dat je op dit plaatje lijkt, nou dat ben je duz NIET!!! je denkt echt dat je geweldig bent hou daar mee op zo krijg je geen vrienden!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • xmas

    bij mij kwam er jaa goedzo uit. Opzich een leuke quiz maar dat antwoord bij nee bahh!!!!! is keihard dat zeg je toch niet tegen mensen! Iedereen is mooi op zijn eigen manier en heeft het recht zich mooi te voelen. Niemand verdient het om zich onzeker te voelen. Wat denk je van al die mensen met zelfhaat? Mischien denk je: Ach stel je niet zo aan! Maar bij ook zo'n soort quiz las ik een reactie zo van: lelijk oke dan bedankt. ik word mijn hele levena al lelijk genoemd ik wil mezelf slaan ik ben niks waard ik ben niet speciaal. Die onzekerheid wens je toch niemand toe? Dus alsjeblieft verander deze quiz zodat iedereen zich mooi kan voelen.

    1 decennium geleden
  • NicoleB

    NormaalxD

    1 decennium geleden
  • Slupie

    Heerlijk Normaal:S

    1 decennium geleden
  • Giants

    Yup;)


    xD ben duzz echt niej

    Coole Picca´s trouwens;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?