Welk kind uit Harry Potter deel 8 ben jij?

Wil je weten wie je bent van de kinderen uit Harry Potter deel 8? Ben je James Sirius Potter, Roos Griffel-Wemel, Albus Severus Potter, Scorpius Malfidus, Lily Loena Potter, Hugo Griffel-Wemel, Polly Kalkman of Karsten Beuker jr.

Mogelijke uitkomsten

James Sirius Potter (40 x uitgekomen)

James Sirius Potter is het oudste kind van Harry Potter en Ginny Wemel. Hij heeft een jongere broer en zus: Albus en Lily. James is vernoemd naar zijn vaderlijke grootvader, James Potter en zijn vaders peetvader, Sirius Zwarts.
James is geboren tussen 1 september en 31 augustus.

James is net als zijn oom, Ron Wemel, voor zijn slechte timing en talent voor het verstoren van het liefdesleven van andere mensen. Hij lijkt ook te zijn gevoel voor humor en liefde voor onheil hebben geërfd van zijn twee ooms, Fred en George, en hebben een voorliefde voor plagen van zijn broers en zussen en het maken van onheil. Hij heeft ook net als zijn twee naamgenoten, James Potter en Sirius Zwarts, in zijn aard ondeugend te zijn en problemen te maken.

Roos Griffel-Wemel (27 x uitgekomen)

Roos Griffel-Wemel is het oudste kind van Ron Wemel en Hermelien Griffel. Ze heeft een broertje: Hugo. Ze is jarig tussen oktober 2005 en juli 2006.

Roos zit in Griffoendor. Ze is ijverig, vertrouwt alleen degenen van wie ze denkt dat ze betrouwbaar zijn en is heel slim. Ze leert veel en is goed in zwerkbal. In haar tweede jaar zit ze al in het zwerkbalteam van Griffoendor. Volgens haar vader heeft ze de hersenen van haar moeder. Voordat zij naar school ging, was ze goede vrienden met Albus Severus Potter (haar neefje).

Roos heeft een beetje krullend, rood haar, blauwe ogen en een lichte huidskleur.

Albus Severus Potter (3 x uitgekomen)

Albus Severus Potter is het tweede kind van Harry Potter en Ginny Wemel. Hij is vernoemd naar Albus Perkamentus en Severus Sneep, volgens Harry de twee beste schoolhoofden die Zweinstein ooit gekend heeft.
Albus is geboren rond 2006.

n 2017 gaat hij voor het eerst naar Zweinstein. Door de grappen van zijn oudere broer James Sirius Potter is hij bang dat hij in Zwadderich ingedeeld wordt, in plaats van Griffoendor, waar bijna zijn hele familie heeft gezeten. Harry stelt hem gerust dat het niet uitmaakt waar hij komt, en vertelt dat Severus Sneep uit Zwadderich kwam en dat hij een van de moedigste mensen was die hij kende. Uiteindelijk wordt Albus in Zwadderich gesorteerd, waar hij het, ondanks de steun van iedereen, best moeilijk mee heeft. Albus heeft maar een vriend: Scorpius Malfidus. Albus en Scorpius reizen samen terug in de tijd om Carlo Kannewasser te redden van de dood. Dit mislukt.

Albus heeft zwart haar en een bleke huidskleur. Ook heeft hij als enige de ogen van zijn vader en oma geërfd.

Scorpius Malfidus (3 x uitgekomen)

Scorpius Hyperion Malfidus is de zoon van Draco en Astoria Malfidus. Hij is volbloed.
Hij is geboren rond 2006.

Hij is de klasgenoot van Albus Potter en Roos Wemel en zit in Zwadderich. Hij raakt in het eerste jaar bevriend met Albus Potter. Hij leest veel en red Albus en hemzelf met zijn kennis uit veel lastige situaties, daarnaast is hij ook verliefd op Roos Wemel. Zijn moeder Astoria Goedleers overlijdt in zijn derde jaar op Zweinstein. Hij en Albus helpen Barend Kannewasser om zijn zoon Carlo Kannewasser te redden tijdens het Toverschool Toernooi van 1994. Daarbij krijgen ze hulp van Delphini Kannewasser. Dit doen ze met een Tijdverdrijver, die Scorpius grote deels zelf heeft bemachtigd. Ook redt hij de wereld meerdere keren van Voldemort. Zelf word hij vaak "Voldemort Jr." genoemd, maar in Voldemort's wereld wordt hij de "Schorpioenenkoning" genoemd.

Scorpius heeft, net als zijn vader, wit haar en grijze ogen. Scorpius en Draco lijken misschien van uiterlijk op elkaar, maar totaal niet van innerlijk.

Lily Loena Potter (24 x uitgekomen)

Lily Loena Potter is de enige dochter van Harry Potter en Ginny Wemel. Ze heeft twee oudere broers: Albus en James. Ze is vernoemd naar haar oma, Lily Potter, en een vriendin van Harry en Ginny, Loena Leeflang.
Ze is geboren tussen september 2007 en januari 2008.

Toen Albus begon aan zijn eerste jaar op Zweinstein ging ze samen met haar ouders haar twee oudere broers uitzwaaien bij de Zweinsteinexpres. Haar persoonlijkheid lijkt op die van haar moeder. Toen de trein vertrok, wilde ze, net zoals haar moeder in het eerste boek, heel graag ook naar Zweinstein gaan en gebruikt daarbij bijna dezelfde woorden als haar moeder. Lily is dan 9 jaar en nog te jong om naar Zweinstein te gaan. Je moet 11 jaar oud zijn, om naar Zweinstein te gaan.

Lily heeft rood haar net haar familie aan haar moeders kant. Ze heeft bruine ogen en een bleke huidskleur.

Hugo Griffel-Wemel (0 x uitgekomen)

Hugo Griffel-Wemel is het jongste kind van Ron Wemel en Hermelien Griffel. Hij heeft een oudere zus: Roos.
Hij is geboren in 2007 of 2008.

Hugo is op 1 september 2017 nog 2 jaar te jong is om naar Zweinstein te gaan, net zoals Lily Loena Potter. Een kind moet 11 jaar zijn om op Zweinstein toegelaten te worden, dus hij is op dat moment 9 jaar. Hugo en Lily zijn goede vrienden.

Hugo heeft rood haar en bruine ogen. Hij heeft een lichte huidskleur.

Polly Kalkman (19 x uitgekomen)

Polly Kalkman is volbloed en is geboren tussen 1 september 2005 en 31 augustus 2005.

Polly ontving haar Zweinsteinbrief op 3 juli 2017 en aanvaardde haar plaats op Zweinstein, hoewel haar ouders er kort over dachten om haar naar Durmstrang te sturen.

Met een beetje hulp van Roos Griffel-Wemel, kroop Polly in populariteit zoals haar moeder tijdens haar tijd op Zweinstein. Ze is ingedeeld in Griffoendor en is erg wreed tegen Scorpius Malfidus en Albus Potter. Polly heeft een leuk figuur dat ze combineert met haar punkstijlkleren en ze heeft haar golvende donkere haar paars geverfd. Ze wordt door Scorpius Malfidus en een aantal andere jongens van haar leeftijd als een kijker beschouwd. Polly is scherp van toon, boosaardig en niet bang om haar gedachten te uiten. Ze heeft een zelfverzekerde, arrogante persoonlijkheid en kan best charmant zijn. Ze heeft de neiging om flirterig te zijn en verlangde naar populariteit.

Polly heeft paars, golvend haar en groene ogen. Ze heeft een lichte huidskleur.

Karsten Beuker jr. (3 x uitgekomen)

Karsten Beuker jr. is geboren op 31 augustus 2006 of eerder.

Hij ging naar Zweinstein in hetzelfde jaar als James Potter en werdt gesorteerd in Zwadderich. Op 1 september 2017 was hij aanwezig voor de sorteerceremonie van het jaar en uitte hij zijn ongeloof toen Albus Potter in zijn huis werd geplaatst. Toen hij terugging naar 2020 om het verleden te veranderen, bevond Scorpius Malfidus zich in een alternatieve realiteit waarin Lord Voldemort won, en ging hij naar de Zweinstein-bibliotheek om te onderzoeken hoe dit had kunnen gebeuren. Karsten van dat universum kwam Scorpius tegen in de bibliotheek en vroeg hem, bang, wat hij daar aan het doen was. Toen openbaarde hij dat hij nog steeds aan het huiswerk werkte dat Scorpius van zijn universum had geëist dat hij voor hem zou doen.
Delphi vuurde een dodelijke vloek op hem af en doodde hem meteen. Delphini werd later voor deze misdaad naar Azkaban gestuurd.

Karsten heeft zwart haar en bruine ogen. Hij heeft een bleke huidskleur.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?