Op welk dier lijk ik? Doe deze quiz!

De mens stellen wij vaak hoger dan andere dieren, maar wij zijn ook dieren en hebben eigenschappen die dieren ook hebben. Benieuwd op welk dier jij lijkt? Doe dan deze quiz.

Mogelijke uitkomsten

Schildpad (20 x uitgekomen)

Jij bent rustig en langzaam, mensen zeggen vaak dat je op moet schieten maar jij houd altijd een relaxte houding. Je bent precies een: SCHILDPAD!(lol)

Vogel (12 x uitgekomen)

Jij voelt je altijd vrij en bent opgelucht en geeft niet snel op. Jij bent sterk en nieuwsgierig en als je je best doet kun je best wat dingen bereiken, je bent net een: VOGEL!

Mestkever (2 x uitgekomen)

Zo, jij bent sterk en een enorme doorzetter, je geeft niet op. Als iets groter is dan jij kan dat je niet tegenhouden om door te gaan. Ook ben jij niet zo snel ergens vies van. Je bent een beetje een: MESTKEVER!

Olifant (1 x uitgekomen)

Jij geeft om je vrienden, je bent sociaal en bekommert je altijd om de kleintjes en zwakkere. Als iets tegen zit kunnen jou vrienden je altijd helpen. Je lijkt groot en stoer maar vanbinnen zit precies een: OLIFANT!

Tijger (0 x uitgekomen)

Jij bent sluw. Het lukt jouw altijd om je zin te krijgen en je bent het liefst alleen, je lijkt wel op een: TIJGER!

Aap (6 x uitgekomen)

Jij bent slim en vegetariër, je bent zorgzaam en hebt een grote groep vrienden om je heen. Je vind het heerlijk te ontdekken en spelen. Je bent precies een: AAP!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Vogelvrij

    Leuk, maar ik krijg altijd vogel??????? (Y)

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?