In welke Warrior Cat clan zit jij?

Ik heb nog een andere quiz gemaakt die ook zo heette maar dat waren alle leefdelen die je maar kon terugvinden in alle boeken. Nu zijn er minder uitkomsten. Ik hoop dat je blij bent met je uitkomst! (Y)

Mogelijke uitkomsten

DonderClan (5 x uitgekomen)

Jij bent een DonderClan kat. De DonderClan leeft in het bosgedeelte van het woud. De katten van deze Clan zijn uitstekende jagers en in vredestijd respecteren zij alle andere Clans. Als het oorlog is zijn ze hard en zonder vrees.

WindClan (2 x uitgekomen)

Jou uitkomst is de WindClan.
WindClankatten zijn heel snel en wonen op de heide. Ze zijn extreem trouw maar ook wel zeer vlug beledigd. Omdat ze zo snel zijn zijn ze in staat konijnen te vangen.

SchaduwClan (1 x uitgekomen)

Jij bent een SchaduwClankat.
De andere Clans vinden de SchaduwClan het duistere hart van het woud maar eigenlijk hoeven ze niet altijd bang voor hun te zijn. Hun karakter: Pienter, vijandig, ambitieus, en fel. Hun leefgebied is het moeras met naaldbomen

Poesiepoes (0 x uitgekomen)

Jij houd van een leventje waar je kan doen wat je wil. Poesiepoezen hoeven niet te jagen voor hun eten want hun tweebenen of hoe de poesiepoezen hun noemen: huismensen geven hun eten. Als het buiten koud is slapen ze lekker warm binnen in hun tweebeennest.

HemelClan (2 x uitgekomen)

De HemelClan hun specialiteit is springen. Ze hebben stevige zoolkussentjes en dus zijn a helemaal aangepast aan hun territorium dat vol rotsen staat. Er zijn ook bomen en er stroomt een rivier. Vroeger woonde de HemelClan bij de andere Clans maar de tweebenen verdreven hun en nu wonen ze in de kloof ver weg.

RivierClan (2 x uitgekomen)

Jij bent RivierClan.
De RivierClan leeft bij de rivier en hun prooi bestaat dan ook uit vis. Om te zwemmen hebben ze een waterdicht olielaagje en ze zijn weldoorvoed en positief in het leven.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Europhia

    Ik heb Hemelclan! Cool!

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?