Welke boy, uit The story of Elisa's zware life, past bij jou?

Hallo losers, dit is de geweldige quiz over alle boys uit mijn spectaculaire en geweldige verhaal over Elisa.

Mogelijke uitkomsten

Sapje (3 x uitgekomen)

Wow, je bent net zo aardig als onze boy Sapje. Sapje past erg goed bij je zo te zien. Hij is sportief, houdt wel van een grapje (af en toe) en aardig tegen iedereen, behalve tegen mensen die hij niet leuk vindt. Uit deze test blijkt ook dat je wel een beetje agressieproblemen hebt, maar gelukkig heb je nu een twin die daar ook last van heeft. Je bent liefdevol en kan goed leren, just like SAPJE.

Richard (2 x uitgekomen)

ZOzo, jij vindt jezelf erg stoer. Ik zou dat niet als een compliment opvatten. Richard is egoïstisch en arrogant. DOe alsjeblieft iets aan je attitude, want er is geen ruimte meer voor een tweede Richard.

Maurice (0 x uitgekomen)

Oeee jij bent de perfecte match voor Maurice. Jullie zijn allebei hopeloze romantici en doen alles voor jullie lovers. Misschien ooit, kruisen jullie wegen en trouw je met deze boy. HAHAHAHAHHA. Nou ja ik weet niet of Maurice ooit nog over Elisa heen komt, maar dat zien we dan wel weer.

Thimor (0 x uitgekomen)

Thimor, tja wat moet ik hierop zeggen. Hij is wel aardig, vaak een beetje raar, maar dat vind jij juist aantrekkelijk. Thimor zal altijd voor je klaar staan, net zoals jij dat doet bij je vrienden. Thimor is jouw prins op het witte paard!

Lukiepukie (3 x uitgekomen)

Net zoals dat Lukiepukie een vergissing was voor Elisa, denk ik ook dat deze uitkomst niet helemaal klopt. Lukiepukie is een beetje een watje. Hij vecht niet voor zijn grote liefde en geeft het al snel op, net zoals jij helaas. Aub werk even aan je motivatie en doorzettingsvermogen. Je zult al snel merken hoeveel boys er op je af rennen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?