Tot welke clan behoor jij?

Voor onze Discord Yggdrasil hebben wij elvenstammen toegevoegd, lijkt het je leuk om ingedeeld te worden tot een van de stammen dan kun je deze snelle quiz invullen. De Eldarin of High Elves zullen je dan de rol die hierbij hoort geven.

Mogelijke uitkomsten

☼ Sun Clan (18 x uitgekomen)

De Sun Clan is gevuld met intuïtieve, moederlijke, idealistische en emotionele elven. Zij denken en hanteren grotendeels op emotie, hoewel hun rationaliteit niet te onderschatten valt. Het zijn open-minded elven en houden van een relatiegerichte aanpak. Harmonie is belangrijk voor hen. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat zij de perfecte healers zijn voor de stad Yggdrasil.

☾ Moon Clan (9 x uitgekomen)

De Moon Clan is gevuld met ambitieuze, serene, pragmatische en verantwoordelijke elven. Zij denken en hanteren grotendeels op rationaliteit. Hoewel ze soms kil over kunnen komen, zijn zij de stabiliteit in emotionele omgang. De elven zijn meer gesloten en worden voor de buitenwereld als slimme denkers gezien gericht op prestatie. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat zij de perfecte strategisten zijn voor de stad Yggdrasil.

☆ Star Clan (5 x uitgekomen)

De Star Clan is gevuld met energieke, vastberaden, moedige en uitgesproken elven. Zij denken en hanteren zowel op rationaliteit als op emotionaliteit. Deze elven weten van aanpakken en geven nooit op. Elven uit de Star Clan worden voor de buitenwereld als de sterke elven gezien. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat zij de perfecte strijders zijn voor de stad Yggdrasil.

☁ Dark Elves (7 x uitgekomen)

De Dark Elves zijn progressief en hebben minder behoefte aan eenheid. Door de eeuwen heen zijn deze Elves hun eigen “stam” begonnen: zij passen niet in de Sun, Moon of Star clan. Deze elven worden voor de buitenwereld als zelfstandig en vooruitstrevend gezien. Gezien deze stam nieuwer is, hebben zij geen vaste rol in Yggdrasil en zijn deze elven overal te vinden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?