De echte betekenis achter emo

Ben jij zo'n type dat iets tegen emo heeft of iemand meteen naroept als zijn haar wat voor zijn ogen hangt? Of ben jij het type dat zich daaraan ergert? Ben jij een wannabe emo die stoer probeert te zijn of ben jij vanbinnen emo en vanbuiten een gewone gevoelige mens...

Mogelijke uitkomsten

Jij weet wat emo is en je bent er ook een ECHTE! (898 x uitgekomen)

Misschien draag je emostyle, misschien niet. Dat maakt niets uit. Maar jij weet dat EMO niet gewoon een stijl is voor mensen die voor de lol zichzelf pijndoen. Emo's zijn doorgaans gevoelige mensen. En ik weet dat snijden al de pijn in het leven verlicht. Een leven dat hard kan zijn. Maar vergeet niet dat er ook leuke dingen zijn in het leven, en probeer jezelf te blijven en te weten wat je wilt!!!
IK BEWONDER JOU!!!

Jij bent een Wemo. (98 x uitgekomen)

Je voelt je wel een beetje te stoer met je zwarte haar voor je ogen en je skinny jeans. Maar weet jij ook wel wat emo eigenlijk is? En is dat leuk, aan iedereen tonen hoe diep je snijdt?
Misschien ben ik hard, of klopt mijn test niet, maar alsjeblieft: kijk anders op Wikipedia bij "emo"!

Jij walgt van emo's. (137 x uitgekomen)

Jij kunt in elk geval geen vrienden worden met mij. Je vindt dat emo's stom zijn en kan ze niet uitstaan. Doen ze je iets verkeerd? NEE! Waarom doe jij dat dan wel?

Jij bent geen emo. Jij bent zo (383 x uitgekomen)

Het kan je allemaal niet veel schelen. Wie emo is, is emo. Maar jij bent doodgewoon en blij met wie je bent. Soms roep je wel eens mee "EMO!" naar iemand, maar zo doet iedereen, heb ik al gemerkt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (78)

  • jesjuhx

    jij weet wat emo is en je bent een echte ofzo xD
    inderdaad klopt wel..
    maar niel alle emo s snijden zichzelf hoor?

    8 jaar geleden
  • Ronja10

    Wat... "En ik weet dat snijden alle pijn in het leven verlicht."
    Dit is een bemoedigende tekst... Je ziet zoveel teksten hier op quizlet over dat het niet goed is enzovoorts, en ik weet dat je daardoor niet zal worden tegengehouden, maar iedereen die ermee probeerd te stoppen, of iedereen die er aan heeft gedacht, en iedereen die net begint met snijden zal hiermee, bewust of onbewust, worden aangetrokken tot het feit dat het dus echt verlichtend zou werken. Het is echt niet dat ik iedereen naschreeuw die eeen emo is, of die er op lijkt. Iedereen is een mens, de een verwerkt moeilijke dingen op andere manieren, maar op deze manier maak je voor anderen een standpunt dat het zou helpen. Ik neem aan dat deze quiz niet is bedoeld om mensen aan te trekken hiernaar... Het is een late reactie en het maakt je waarschijnlijk ook geen flikker uit, maar als ik jou was zou ik het in minder directe, confronterende, overtuigende woorden zetten...

    9 jaar geleden
  • Firedemon

    Ik lach joh zo hard uit HAHAHAH. Jezelf snijden is niet de uitleg van emo zijn.

    1 decennium geleden
  • Alisha010

    Ik weet wat emo is , maar ik ben geen emo meer :) behalve kwa muziek. Ik hou er nog steeds van maar het is dat het niet heel erg goedkoop is als je goede kleding wilt . En ik heb helaas moeilijk haar voor een emokapsel . (Veel maar beschadigd haar met slag dat net over me schouders valt )

    1 decennium geleden
  • TheSecret

    Misschien heel laat deze reactie en de quiz gemaakt.
    Maar JIJ weet wat een ECHTE emo is en ik ben dat ook..
    Ik hou van deze quiz en ik hou van jou omdat je ons of jezelf begrijpt =3
    Ik vind het altijd vreselijk hoe mensen emo's berschrijven..
    Ik snap ze niet.. We doen het niet voor de lol.. We schelden hun toch niet uit omdat hun, hun pijn weghalen of laten verdwijnen door te gaan drinken of drugs te gebruiken..
    Ik heb altijd zo van dat ieder zijn of haar eigen manier heeft en dat je het maar moet accepteren.
    Thanks voor deze quiz kid!!
    Keep going on!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?