wie ben jij van de kampioenen?

wie ben jij eigenlijk van de succes volle tv-serie DE KAMPIOENEN ? time to find out!!!have fun!!!

Mogelijke uitkomsten

marc vertongen (12 x uitgekomen)

(op de foto samen met bieke)
Marcs bijnaam is kieken en die heeft hij ook niet gestolen. Hij is enorm onhandig en laat zich altijd in de luren leggen door Fernand. Hij leeft voor Radio Hallo, een regionale zender waar hij reporter en presentator van is. Omdat hij nog zo’n kind is, vindt hij bier maar niets. Hij drinkt liever chocomelk, koude of warme. Vroeger vond Pascale hem de ideale schoonzoon omdat hij voor dokter studeerde, maar ondertussen is hij daar mee gestopt.

bieke crucke (43 x uitgekomen)

Bieke is een intelligente en snuggere vrouw van dertig. Ze vindt voor elk probleem wel een oplossing. Ze is getrouwd met Marc Vertongen. Ondanks het feit dat hij niet echt handig en niet zo slim is, houdt ze van hem. Voordat ze met Marc aanpapte, was ze nog de tiener in huis bij Pascale en reisde ze naar Amerika.

pascale de backer (4 x uitgekomen)

Pascale De Backer, bazin van het café, wil altijd klasse uitstralen en zou niets liever willen dan van het café een taverne te maken. Vooral bij haar zus Madeleine wil ze uitblinken, maar meestal loopt dat anders. Omdat ze al over de vijftig is, zou ze zichzelf liever wat jonger zien. Haar huwelijk met Oscar Crucke liep op de klippen en hoewel Boma veel moeite doet om haar te versieren, moet ze van hem niets weten. Vooral niet nu ze Maurice heeft leren kennen en met hem samenwoont.

Carmen Waterslaeghers (1 x uitgekomen)

Carmen is een echte roddeltante die geen blad voor de mond neemt. Door haar roddels ontstaan er altijd wel misverstanden. Ze zal zich niet inhouden om iemand te beledigen, vooral voor Doortje niet. Ze zit boordevol passie en heeft voortdurend zin om te vrijen met Xavier, haar man. Maar die moet daar meestal niets van weten. Ze heeft een schoothondje, Nero, en aangezien ze geen kinderen heeft, wordt Neroke flink in de watten gelegd. Ze is kuisvrouw bij Boma en was vroeger ook eigenaar van een krantenwinkel en een frituur.

Xavier Waterslaeghers (3 x uitgekomen)

Xavier kan niet leven zonder bier en noemt een pint zelfs al een dagschotel. Hij komt dan ook vaak dronken thuis, tot grote ergernis van zijn ‘sjoeke’, Carmen. Bij haar ligt hij ferm onder de sloef en moet ook altijd doen wat zij vraagt. Erg werklustig is hij niet, daarom werkt hij dan ook bij het leger.

Doortje Van Hoeck (2 x uitgekomen)

Doortje wordt door Carmen vaak ‘tante nonneke’ en ‘kwezel’ genoemd, en echt ongelijk kunnen we Carmen niet geven. Ze is behoudsgezing en heel gelovig. Daarom is ze ook een actief lid van het kerkkoor.. Ze kookt altijd gezond en daar is Pol, met wie ze een relatie heeft, niet zo gelukkig mee. Ze is gescheiden van Pico Coppens, die de vader is van haar zoon Billie. Doortje komt vaak in botsing met Billie, die ondertussen een puber is geworden.

Pol De Tremmerie (1 x uitgekomen)

Pol is het neefje van DDT die een tijd lang in Afrika gewoond heeft. Hij is heel sportief en slim, maar kijkt ook op zijn geld. Vroeger was hij spits bij FC De Kampioenen, maar door een blessure kon hij niet verder spelen en is hij trainer geworden. Daarnaast is hij ook leraar biologie. Zijn leerlingen noemen hem dikwijls ‘de Neus’.

Balthasar Boma (0 x uitgekomen)

Balthasar Boma is voorzitter en sponsor van de ploeg. Daarnaast is hij ook worstenfabrikant van zijn eigenste Boma Worst die niemand lust behalve hijzelf. Zijn hobby? Achter de vrouwen aanzitten! Hij spendeert vele uurtjes in de Pussycat, een erotische nachtclub. Maar hoewel hij een vrouwenloper eerste klas is, heeft hij nog altijd de meeste gevoelens voor Pascale. Zij moet van hem niets meer weten nu dat ze Maurice heeft leren kennen en dat maakt Boma jaloers. Verder heeft hij veel geld en dat spendeert hij het liefst aan cadeautjes voor zijn liefjes en aan zijn eigen kleding: kleurrijke pakken die fel in het oog springen.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?