Dancing on the wind - The First Day of School - 2

Waarover?
'Wanneer accepteren ze me zoals ik ben...Wanneer zal ik ooit een lachend gezicht zien?'
Sachi, dat was je naam. Ze hebben het verandert in Shizu. Je hebt geleerd jezelf op te sluiten en een andere ik te laten zien aan de buitenwereld. Wie je werkelijk bent? Je weet het niet. Totdat je op een dag een manier vind, om jezelf te ontdekken.
Hoe werkt het?
In deze serie zal er vaak staan, SEARCH 4 ... De naam die dan op de puntjes staat moet je opzoeken op youtube. Speel het liedje af, terwijl je daarna verder leest en ga op in het verhaal. Ook moet je weten dat de uitkomsten in delen zijn verdeeld. Je komt altijd uit op deel 1, maar lees 2, 3 en soms 4 ook!
Hoe kan ik helpen?
In deze serie komen plaatjes en characters voor van anime series zoals Shugo Chara. Wil jij jou favoriete anime serie er ook in? Schijf het in mijn gastenboek of bij reacties en ik zal het proberen erin te doen ;)

Mogelijke uitkomsten

The First Day of School - Butterfly - 1 (26 x uitgekomen)

Je voeten voelde lood zwaar. Langzaam liep je naar het grote gebouw wat voor je op doemde. Je moest door een groot hek het terrein op. Was deze school zo rijk? Verbaast zag je dat elke klas een totaal ander uniform had. Je zag ook een paar meisjes met jouw uniform. Je was te verlegen om naar ze toe te gaan. Je deed maar alsof je geen interesse had en leunde maar ergens tegen een hekje aan. Toen zag je twee mensen het plein opkomen. De waren druk aan het praten. Het waren een nogal norse jongen en een vrolijk meisje. Je vroeg je af hoe zulke mensen met elkaar bevriend konden raken. Waarom had jij dan geen vrienden... 'Boe...' Je gaf een gil van schrik. Boos draaide je je om. 'JIJ WEER?!' schreeuwde je boos. Een paas mensen keken verbaast jullie kant op. 'Hm, ik dacht dat ik je wel eens kon helpen. Weet je waar je heen moet?' vroeg de jongen van gister. Je wist even niks te zeggen en gelijk werd je meegetrokken. Je hoorde om je heen gefluister. 'Wie is dat?' 'Heeft Ikuto een vriendin?' 'Hij is anders nooit zo aardig...' Boos trok je je hand terug. 'Je kan ook gewoon vragen of ik mee wil lopen, je hoeft niet steeds zo te trekken!' zei je terwijl je je mouw weer goed trok. 'Best, wil je mee?' en hij pakte je weer vast. Zonder besef van wat er gebeurde werd je weer mee getrokken, het gebouw in. Daar waren er ook mensen die je verbaast aan keken. Hij trok je mee een lokaal in en sloot de deur. Er was niemand in het lokaal en jullie waren alleen. 'Ik weet van jou talent. Ik kan je helpen. Geef je mp3 speler eens.' zei Ikuto. Je twijfelde even. 'Je kan me wel vertrouwen hoor!' je zuchtte en gaf je mp3 speler. Toen hij het dingetje vastpakte, kwam er weer een licht. Hij glimlachte tevreden.

The First Day of School - Butterfly - 2 (0 x uitgekomen)

SEARCH 4 DDR butterfly [FULL] lyrics

Muziek vervulde het lokaal. Je veranderde weer. Een fel licht kwam om je heen. Je zong en danste en alles leek mee te doen. Je voelde je weer heerlijk. Je voelde je weer vrij. Je had even geen zorgen. Onder het dansen door zag je Ikuto je droog aan kijken. 'Dat ging snel... En sinds wanneer is die muziek zo hard...' zei hij en hij keek om zich heen. Verschrikt kwam je erachter dat de hele school je kon horen, maar die schrik duurde niet lang. Het blije gevoel was veel sterker. De deur ging open en een paar leerlingen kwamen verbaast kijken. Voor de ramen stonden ook leerlingen te kijken. Opeens sprong Ikuto in de lucht, zonder zijn droge houding te verliezen. Alles om je heen leek te vervagen. Jij en Ikuto zaten nu naast elkaar, in de lucht. Je keek naar jezelf! Je danste en zong vrolijk door, maar ondertussen zat je normale ik in de lucht, samen met Ikuto. 'Wat...' stotterde je verbaast. 'Ik kan er voor zorgen dat niemand ons kan zien, als jij danst. Nu hebben we tenminste even rust.' Normaal zou je gelijk een weerwoord hebben gegeven wat hem probeerde onderuit te halen, maar het blije gevoel wat je had, had je nog steeds. Je voelde je heerlijk. 'Een heerlijk gevoel zeker...' zei Ikuto. 'Je zal dat gevoel altijd krijgen als je danst en zingt, maar je durft het niet uit jezelf te doen, totdat je de mp3 speler vond. Degene die de mp3 speler vast heeft, laat muziek komen. Jij kan daar zelf de oorzaak voor zijn, maar ook andere als die de mp3 in hun handen krijgen. Hoe diegene zich voelen, of willen voelen, die muziek stijl komt er dan. Je zal dit liedje vandaag wel vaker gaan horen... Je hebt een gave, een gave om mensen weer vrolijk te krijgen doordat je zingt. Probeer vrienden te maken, geef ze je mp3 in handen en je kan ze blij maken. Ik vertrouw op je...' en met die woorden, verdween Ikuto. Hij had de hele tijd in het publiek gestaan, maar hij liep nu het lokaal uit. Je bleef even nadenkend kijken. Je haarkleur was verandert, merkte je verschrikt op. Dus door die mp3 kreeg je een andere haarkleur?! Aan de andere kant kon niemand je op die manier herkennen. Opeens vervaagde je langzaam. Je kwam weer op het podium te staan. Er waren veel meer leerlingen bij komen staan. Toen zakte het podium weer naar beneden. Je zong en danste nog even door, terwijl je langzaam naar beneden ging. En opeens stond je in de gang. Je zag het lokaal waar zoveel leerlingen in stonden die nu naar buiten kwamen. Je liep snel door. Niemand mocht weten dat jij had gezongen.

The First Day of School - Butterfly - 3 (0 x uitgekomen)

Het ergste had je gehad. Je had je les gevolgd en het was nu pauze. Onder de les kon je het maar niet laten om af en toe naar Ikuto te kijken. Iedereen leek respect voor hem te hebben, en iedereen had het daarom ook voor jou. Net voordat je naar binnen was komen lopen had Ikuto je hand weer vastgepakt en je naar zijn plek getrokken. Hij had naast hem gewezen en gezegd dat dat jouw nieuwe plek was. Je liep zuchtend de gangen door. De pauze duurde 3 kwartier, dat was best lang. Je bedacht wat je zou gaan doen. Opeens botste je tegen iemand aan. Het was het meisje was je vanmorgen al had gezien. 'Oh, sorry, ik had me gedachten er even niet bij.' zei het meisje verlegen. 'Maakt niet uit...' Je voelde je opeens raar. Iets in je liet je denken aan muziek. 'Hou je van muziek?' floepte je er uit. Het meisje moest lachen. 'Ja, daar hou ik wel van.' Je pakte je mp3, trok haar mee naar buiten en ging op een verlaten plek staan. 'Wat doe je allemaal?' vroeg het meisje verbaast. 'Nou, ik...eh...' Je wist het zelf eigenlijk niet. Je duwde de mp3 maar in haar handen. Een licht kwam om je heen. Het gebeurde weer. Het meisje keek je verbaast aan. Toen ontspande ze zich. Alsof ze opeens wist wat er zou gaan gebeuren.

SEARCH 4 Butterfly (Upswing Mix) - Smile.dk Lyric

Weer een fel licht. De muziek die uit het meisje kwam, was te druk. Het was...geweldig! Super snel danste je heen en weer. Het podium kwam deze keer niet. Misschien omdat er geen publiek was. Het meisje stond voor je, maar ze deed niets anders dan vaag staren. Zou ze... in de lucht zijn... vroeg je je af. Opeens zat je naast haar en inderdaad was dat in de lucht. Ikuto zat er ook bij. 'Wat...wat gebeurt er?!' vroeg het meisje verbaast. 'Dat vraag ik me de laatste tijd ook vaak af!' lachte je. 'Ik voel me zo...super...' zei ze terwijl ze haar ogen sloot en genoot van de muziek. 'Waarom is die muziek eigenlijk zo druk?' vroeg je, terwijl je naar Ikuto keek. 'Ze voelde zich blijkbaar hyper, of wou zich zo voelen.' zei hij droog. 'Ik had je trouwens nog niet verteld dat iedereen die ooit muziek creëert met jou, altijd net als jou zal zijn.' vervolgde Ikuto. 'Net als mij?' vroeg je verbaast. 'Elke keer als jij nu danst en zingt, danst zij mee. Het enige verschil is, is dat zij nooit de mp3 bij haar mag dragen. In ieder geval heb je nu iemand die je moet leren dansen.' lachte Ikuto, en je stond weer op het podium. Je danste verder, maar het meisje stond nog steeds verbaast voor je. Ikuto stond nu naast haar. Toen de muziek afgelopen was deed hij een stap naar voren. Je was weer normaal, maar stond nog steeds op dezelfde plek. Waarschijnlijk ook omdat er geen muziek was. 'De volgende keer danst zij mee, dus vertel haar even alles, daar heb ik geen zin in...' zei Ikuto en hij liep weg. Het meisje keek je met open mond aan. Je ging samen met haar ergens zitten. Ze vertelde dat ze Yuuki heette en je legde haar alles uit. 'Hoe heet jij eigenlijk?' vroeg ze toen je klaar was met vertellen. Toen ging de bel. Snel stond je op. 'Ik zie je morgen weer, Yuuki!' en je rende naar je klaslokaal. Je had al een lange tijd zoiets niet gezegd. Het voelde, alsof je eindelijk een vriendin had...


Volgende Keer:
A new Friend - Happy Life

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • ShadowNight

    dnangel kan die erook in bij(A)
    vwerder

    1 decennium geleden
  • devil666

    verdeerr ^^

    1 decennium geleden
  • Dreamy

    leuk sanne!

    dankje dat je VK erin hebt verwerkt, super leuk.

    Xx

    1 decennium geleden
  • Nagaa

    Butterfly, dat liedje kende ik al. Leuk liedje:D
    Btw, super quiz dus snel verder bitte??(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?