Welke Winx?

Zo fan van Winx Club dat je wil weten welke Winx jij presies bent? Maak dan deze quizlet en je weet meteen het antwoord!

Mogelijke uitkomsten

Bloom (57 x uitgekomen)

Je bent Bloom. Je droomt vaak en praat in je slaap. Je hebt de kracht an de drakenvlam en bent daardoor de krachtigste fee van de hele magische dimensie. Blooms beste vriendin is Stella. Misschien is jouw beste vriendin ook wel Stella als Winx. Dan passen jullie erg goed!

Stella (25 x uitgekomen)

Je bent Stella. Je bent gek op jongens en vooral op mode. Je moet er altijd goed uitzien. 1 puistje en je dag is al verknalt. Je hebt de magie van zon en maan. En je beste vriendin is Bloom. Misschien komt je beste vriendin ook wle Bloom uit! Dan passen jullie erg goed bij elkaar!

Flora (33 x uitgekomen)

Je bent Flora en je houd veel van de natuur. Je bent een echte planten-freak. Flora's kamer staat vol met bloemen en planten en ze houd van leren. Jij ook?

Musa (15 x uitgekomen)

Je bent Musa. Musa houd erg van muziek en wil later haar carrièr-doorbraak maken met muziek. Ze kan goed zingen en bespeelt verschillende instrumenten. Musa's beste vriendin is Layla. Als jouw vriendin Layla uitkomt, passen jullie goed bij elkaar!

Tecna (22 x uitgekomen)

Je bent Tecna. Tecna houd veel van tecnologie. Ze zit dagelijks op de pc! Ook haar kamer is juist een labaratorium met allerlei technische snufjes.

Layla (7 x uitgekomen)

Je bent Layla. Layla is erg sportief en kan erg goed sporten. Layla kan vooral goed dansen en leert Musa om het ook zo goed te kunnen. Haar beste vriendin is ook Musa. Dus als je beste vriendin Musa uikomt kan je vast goed met haar opschieten!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • XbrokenX

    Bloom!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?