Luv Avc TH 3

Jullie gingen buiten op een bankje zitten. Tom vertelde een paar dingen over de tour en wat hy in zyn gedachten had als feest vr zn 18de verjaardag. 'Als je ooit ondergoed nodig hebt vraag je het maar want ze gooien het mt hopen naar ons!' Kim:'Ieh goor!' Jullie moeten lachen. Na een tydje begin je kou te krygen en jullie gaan weer naar binnen. Je drinkt nog een paar redbulls en word al een beetje lichtjes in je hoofd. Je ziet dat Kim het naar haar zin heeft mt Bob. Na 5minutjes later zie je Kim en Bob naar buiten gaan. Je grinnikt..

Mogelijke uitkomsten

Omg, she's so a bitch ! (102 x uitgekomen)

Jullie laten Bill en Eline achter jullie en lopen naar de limo. Onderweg stuur je een sms nr Kim en vertelt alles wat er gebeurt is en zegt ook dat jullie weg zyn. Jullie stappen inde limo. Er rolt ng een traantje over je wang. Tom ziet het en veegt het weg.Tom:'Kom, trek het je niet aan. Bill meende het niet. Hy is sinds hy mt Eline is, een beetje veranderd, maar hy word wel weer de oude.' Je knikt. Tom legt een arm rond je heen. Je legt je hoofd op zn schouder. Zo blyven jullie heel de tyd zitten tot als jullie zyn aangekomen. Tom pakt je hand en belt aan. Gapend doet Gustav de deur open. Als hy jullie ziet klaart zyn gezicht meteen op en hy laat jullie binnen. Georg:' Gelukkig, jullie zyn Eline kwyt gespeeld!' Je slikt en kan met moeite je tranen bedwingen. Gustav:'Vind je het zo erg om ons terug te zien?' Je kan er niks aandoen maar opeens moet je heel hard huilen.Tom vertelt wat er gebeurd is. Georg:'Omg, zo grof!' Gustav:'Ja je bent helemaal niet dik! Je bent nu mooi! Zy is zelfs dikker dan jou!' En zo zitten ze je nog een beetje proberen op te vrolyken. Dan trilt je gsm. Op het schermpje verschynt 'Kim'. Je opent de sms. Er verschynt een flauwe glimlach op je gezicht. Georg: ' Wat staat er in?' Jij:' Kim zegt dat ze Eline eens goed op haar plaats heeft gezegt en tegen Bill dat hy hem moest schamen. Ook heeft ze byna gevochten met Eline, zeker toen ze nog meer over my dingen begon te zeggen, ook al kent ze me niet! En dat ze nu naar huis is.' Tom:'Haha daar zal Eline niet van trug hebben, enja voor Bill isset ook wel goed.' Je realiseerd je ineens dat je heel snel nr huis moet, het is al 3uur! Jij: 'Shit, ik moet nu echt weg!' Ze brengen je naar huis met de limo. Je bedankt ze mt een kusje op de wang. Als je binnen bent, zie je dat je moeder op de bank ligt met een paar lege flessen wijn naast haar en tv op het luidste. je zet snel de tv af en legt een deken over haar heen en daarna ga je zelf slapen..

Kyk ! (0 x uitgekomen)

Cute foto , niet? Ze zyn dr ng allemaal zo jongskes op xD

>> (0 x uitgekomen)

Woow Bill staat ier zo spr sexy op vindik xD

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Escapist

    Oh die fotooooo :O Cuuuute(H)
    Spr goed!
    ~xx~

    1 decennium geleden
  • muurtjuh

    door door door dees is tot nu toe nog beter dan die andere..

    1 decennium geleden
  • LIQUE

    Whaa weer super goed wat is die eline een kutwijf zegg hihi nou please snel de volgende en will je dan ook weer ff laten weten als die er is ?? nouuuu doeii XxX

    1 decennium geleden
  • xBillXJoe

    heey wil je zeggen als de volgende er is ??

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?