Ready 4 love?

En? denk jij een beetje klaar te zijn voor een serieuze liefde? Of wil je er lekker op los daten en je vooral nog niej binden? Chek it out ! doe deze quiz,,

Mogelijke uitkomsten

READY 4 LOVE!! (113 x uitgekomen)

Ja, jij bent klaar voor echte liefde! De kans is groot dat je al best lang verkering hebt. Niks mis mee, zolang het maar niet te saai wordt. Heb je net een nieuwe vriend(in), dan kan dat snel serieus worden. Ben je single? Waarschijnlijk dan niet lang meer!

MAYBE.. (18 x uitgekomen)

Jij bent op zich best klaar voor een langere relatie, maar het kan je ook tegenzitten. Als je een vriend(in) hebt, kan dat redelijk serieus zijn. Maar jij realiseert je ook dat je nog niet helemaal een vaste relatie wilt hebben. Daar ben je nog te jong voorm en je weet nooit wie je allemaal nog tegenkomt!

BIG FLIRT (11 x uitgekomen)

No way dat jij klaar bent voor een serieuze relatie! Je geniet van alle aandacht die je krijgt en daar kan een vriend(in) het best moeilijk mee hebben. Maar dat zal jou een zorg zijn, want alles draait om jou, toch? Geniet maar lekker van jhet vrije bestaan tot je er genoeg van krijgt!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Orelinde

    ready 4 love
    nu nog die jongen overtuigen...

    1 decennium geleden
  • Noekk

    READY 4 LOVE!!

    1 decennium geleden
  • Krissie

    Yap ik wel, haha(A)

    1 decennium geleden
  • xrhx

    ready 4 love, jippie, leuke quiz

    1 decennium geleden
  • LydiaxNiick

    ik ben er klaar voor
    smak!
    funny quiz
    *zet hem bij favorieten*

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?