Bij welke Harry pas jij het best?

Er zijn veel beroemde Harry's.
Wil je weten welke Harry jouw dreamboy is?
Doe dan deze quiz!
xxxx

Mogelijke uitkomsten

Harry Lloyd (185 x uitgekomen)

Jij houdt van knappe mannen, dat zeker en kijk nou eens naar dit knappe gezicht! Hij verdient zijn geld als acteur en zijn gezicht komt daarom ook vaak op tv. Niet dat jij dat erg vindt, dan kan je tenminste lekker zwijmelend voor de tv zitten. Jullie hebben zeker genoeg geld samen, alleen als hij weer eens naar een ander land moet om een film op te nemen zit je weer even zonder je grote liefde. Maar dan is het weerzien toch alleen maar specialer?

Prince Harry (27 x uitgekomen)

Jij hebt een neus voor geld en zal niet ontevreden zijn als je met prince Harry thuiskomt. Hij is natuurlijk ontzettend rijk vanwege zijn koninklijke afkomst en jullie bruiloft zou niet zomaar een kleintje zijn. Er zitten helaas natuurlijk wel verplichtingen aan een prinses zijn. Je zal de etiketten moeten leren een geen gekke dingen doen, anders komt het in elke krant te staan. Maar jullie liefde voor elkaar sleept je er doorheen en hij zal je met alles helpen.

Harry Styles (280 x uitgekomen)

Oeh la la! The famous Harry Styles. Not bad, not bad at all! Hij heeft je natuurlijk meteen al veroverd met zijn stem en zijn liedjes. Zijn knappe uiterlijk is mooi even een meepakkertje en je leeft de droom waar miljoenen meisjes een moord voor zouden doen. Het enige minpuntje is dat hij wel vaak weg is op tour en dat jullie elkaar dan een stuk minder zien. Maar dat maakt alle tijd die jullie samen hebben alleen maar specialer en romantischer.


Trouwens, als je een Directioner bent: Ik ben bezig met een verhaal over Harry:
The second chance || Harry Styles

Harry Potter (114 x uitgekomen)

Harry Potter, DE filmlegende. Jij leeft in een droomwereld als zijn vriendin en wie weet kan jij je wel wat toverkunstjes leren als jij ook een toverstok aan schaft. Misschien ben je toch niet helemaal dreuzel.. Als beroemdheid in zijn wereld heeft hij het wel druk met kinderen die zijn voorbeeld willen opvolgen en bovendien is de strijd tegen het kwaad nooit gestreden dus zal hij nog heel wat gevaarlijke missies moeten doormaken. Maar jij staat natuurlijk in alles wat hij doet achter hem.

Statistieken

Statistieken

Reageer (49)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?