Welke huisdier past bij jou?

Je wilt graag een huisdier, maar je zou écht niet weten welk. Dan ben je hier aan het juiste adres. Maak de test, en kijk welk huisdier bij jou past!

Mogelijke uitkomsten

Hond (24 x uitgekomen)

Jij houd ervan te ravotten, en het kan jou niets schelen als je een beetje vies bent. Maar, na al dat ravotten, hou je er ook van op neer te ploffen in de zetel. Jou ideale huisdier is een speelse & lieve hond!

Vis (3 x uitgekomen)

Jij hoeft niet perse een huisdier dat je kan aaien. Je wilt wel graag een huisdier, maar liefst eentje waar je niet al te veel naar om moet kijken. Je bent een rustig type en houdt dan ook van rustige huisdieren, jouw ideale huisdier is een vis!

Hamster (5 x uitgekomen)

Jij houdt van sporten. En het liefst heb jij dan ook een huisdier, die die passie met jouw deelt. Je wilt heel graag een huisdier dat je kan aaien, en waar je echt zorg voor moet dragen. Je vind het niet erg om een half uurtje per dag op te offeren om de kooi zuiver te maken. Daarom zou een hamster ideaal voor jou zijn!

Kat (17 x uitgekomen)

Jij wilt een huisdier dat net niet te klein is, maar zeker ook niet te groot, je houdt van knuffelen. Je wil best wel een huisdier, maar liefst eentje waar veel zorg niet voor nodig is. Daarom is een kat, jou ideale huisdier!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?