CSI Miami, Op wie lijk jij het meeste

Vindt hier uit op wie jij het meeste lijkt uit CSI Miami. Lijkt je op: Horatio Caine, Eric Delko, Ryan Wolfe, Natalia Boa Vista, Calleigh Duquesne, Alexx Woods, Francis 'Frank' Tripp, Tim "Speed" Speedle of Yelina Salas.

Mogelijke uitkomsten

Horatio Caine (5 x uitgekomen)

Je lijkt het meest op de CSI Hoofd Inspecteur Luitenant Horatio Caine. Horatio wordt gespeeldt door David Caruso.

Caine is momenteel de supervisor van het Miami-Dade misdaadlab, een forensisch analist en voormalige moordzakendetective en officier van de bommenopruimingsdienst. Hij is zeer beschermend tegenover zijn team en bezorgd over de reputatie van zijn lab. Zijn teamgenoten noemen hem vaak "H."

Hij dringt er bij al zijn teamleden op aan dat ze weten hoe ze een vuurwapen moeten gebruiken en onderhouden, vooral omdat zijn oude teamgenoot Tim Speedle vermoord werd omdat zijn wapen niet goed schoon was en deze daardoor het schot blokkeerde.

Calleigh Duquesne (19 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op de CSI Level 3 Detective Calleigh Duquesne. Calleigh wordt gespeeld door Emily Procter.

Calleigh is een ballistiekspecialist afkomstig uit Darnell, Louisiana. Ze spreekt naast Engels ook Spaans en heeft natuurkunde gestudeerd aan de Tulane Universiteit. Toen ze nog werkte voor het New Orleans politiedepartement kreeg ze de bijnaam "Bullet Girl".

Calleigh is een eeuwige optimist met een zonnige uitstraling. Deze houding staat haar taak om criminelen te arresteren niet in de weg. Ze is geliefd bij al haar collega’s, hoewel ze haar soms iets “te blij” vinden. Ze gelooft niet in vloeken of het bovennatuurlijke, maar wel in karma. Hoewel haar tijd bij de CSI haar al in contact heeft gebracht met intens geweld is ze het meest bang voor mieren.

Eric Delko (11 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op de CSI Level 3 Detective Eric Delko. Eric wordt gespeeld door Adam Rodriguez.

Eric Delko is de vingerafdrukken en drugsidentificatie expert van het Miami-Dade Misdaadlab. Naast Engels spreekt hij ook Spaans en Russisch.

Eric heeft relaties gehad met een aantal vrouwen, waaronder de ietwat onstabiele Gloria (die bijna Marisol neerschoot toen ze vermoedde dat Marisol Eric’s ex-vrouw was), zijn collega Natalia Boa Vista (die zelfs een keer dacht dat ze zwanger was van Eric) en anderen. Ondanks Natalia’s publiciteit (het bleek dat ze een nacht met hem had doorgebracht, enkel en alleen om informatie over het lab te krijgen) blijft hij beschermend tegenover haar, vooral toen haar ex-man opdook.

Natalia Boa Vista (35 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op de CSI Stagiaire Natalia Boa Vista. Natalia wordt gespeeld door Eva LaRue.

Natalia was een slachtoffer van mishandeling door haar echtgenoot Nick Townsend. Haar associatie met andere mishandelde vrouwen hielp het CSI team een moordzaak op te lossen van een vrouw die door haar man was vermoord. Natalia is een DNA analist die oorspronkelijk oude en onopgeloste zaken kreeg toegewezen.

Aan het einde van seizoen 4 bleek ze een informant van de FBI te zijn, die aan het lab was toegewezen om bewijzen te verzamelen tegen Horatio Caine en zijn team. Toen haar collega’s haar hierover confronteerden, maakte ze bekend enkel positieve dingen over het lab te hebben gemeld aan de FBI. Later bleek de negatieve informatie over het lab afkomstig te zijn van een andere bron, State Attorney Monica West.

Natalia en Eric Delko gingen een tijdje samen uit, maar hun relatie liep stuk. Vooral toen bleek dat Natalia een keer met Eric naar bed was gegaan om informatie over het lab te krijgen. Ondanks dat bleef Eric beschermend tegenover haar, vooral toen haar ex-man Nick opdook.


Natalia is getrouwd geweest met een man genaamd Nick Towensend, maar hij mishandelde haar en belandde daarvoor in de gevangenis. In seizoen 5 werd Natalia een CSI stagiair en mocht ook plaatsen delict bezoeken. Tot haar schok was Nick vrijgelaten en gaan werken voor een particulier bedrijf dat plaatsen delict schoonmaakt. Nick regelde bij de rechtbank een contactverbod voor Natalia zodat ze gedwongen was uit zijn buurt te blijven, en maakte dat hij altijd de plaatsen delict kreeg toegewezen waar zij aan het werk was.

Dr. Alexx Woods (0 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Medisch onderzoeker Dr. Alexx Woods. Alexx wordt gespeeld door Khandi Alexander.

Alexx Woods is een lijkschouwer voor het Miami-Dade CSI team.

Alexx is de oudste van zes kinderen. Ze is gewend te werken in dichte ruimtes en onder zware verantwoordelijkheden. Al op jonge leeftijd wist ze dat ze graag dokter wilde worden, en deed alles om die droom te verwezenlijken. Ze haalde een bachelor of Science in de scheikunde aan de Universiteit van New York, en een M.D. pathologie aan de Rutgers Universiteit. Daarna begon haar medische carrière in New York als apotheker. Maar als snel besefte ze dat de bureaucratische natuur van het medische werk haar weerhield van het echte dokterswerk dat ze graag wilde doen. Uiteindelijk ging ze naar het New York City lijkschouwersbureau voor een baan.

Al snel bleek het forensische werk haar te liggen. Ze begreep dat dode slachtoffers haar nodig hadden om voor hen te praten en te vertellen wat hen was overkomen. Zelf praat ze ook geregeld met de lichamen als ze hen bestudeerd. Na een poosje kwam ze naar Miami voor persoonlijke redenen. Ze werd hier benaderd door het Miami-Dade CSI lab om voor hen te komen werken. Ze greep deze kans meteen aan en werd lid van Horatio’s team.

Alexx is inmiddels getrouwd en heeft twee kinderen, een zoon en een dochter.

Francis 'Frank' Tripp (0 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op de Moordzaken Detective Francis 'Frank' Tripp. Frank wordt gespeeld door Rex Linn.

Frank is een Texaanse moordzaken detective die het team geregeld vergezelt naar een plaats delict. Hoewel hij niet veel kennis heeft van forensisch onderzoek heeft hij bewondering voor de vaardigheden van de CSI’s. Hij heeft een goede werkrelatie met de CSI’s, vooral met Calleigh. Hij is gescheiden en heeft drie kinderen.

Tim 'Speed' Speedle (3 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op CSI Level 3 Detective Tim 'Speed' Speedle. Speed werd gespeeld door Rory Cochrane (seizoenen 1-2, spooronderzoeker en expert in indrukken.)

Hij kwam oorspronkelijk uit Syracuse, New York, en had biologie gestudeerd aan de Columbia Universiteit. Speed kwam om in de eerste aflevering van seizoen 3 getiteld Lost Son. Hij werd neergeschoten door een verdachte toen die misschoot in een vuurgevecht met de politie.

Ryan Wolfe (7 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op de CSI Level 1 Detective Ryan Wolfe. Ryan wordt gespeeld door Jonathan Togo.

Ryan Wolfe is een voormalige patrouilleofficier, die werd ingehuurd door het CSI Team nadat Tim Speedle was omgekomen. Hij had een sterke achtergrond in wetenschap, waaronder een studie scheikunde aan het Boston College. Bovendien probeerde hij nu een master te halen in genetica. Zijn baan staat voor hem echter voorop aan studie.

Ryan trok de aandacht van Horatio Caine op de plaats van een busongeluk. Hier toonde Wolfe een grote aandacht te hebben voor details, vooral wat betreft zijn vuurwapen. Dit was deels te wijten aan zijn obsessief-compulsieve stoornis. Dit oog voor detail stond Caine echter wel aan, vooral omdat Tim Speedle was omgekomen toen hij in een vuurgevecht misschoot omdat hij zijn pistool slecht had onderhouden.

Toen hij voor het eerst op het lab kwam, had Wolfe een moeizame start met collega Eric Delko, die een zeer goede vriend was van Speedle, en Wolfe als indringer zag. Calleigh Duquesne daarentegen was bezorgd omdat de eerste zaak die Wolfe kreeg toegewezen een auto-ongeluk was waar haar alcoholische vader bij betrokken was. In de loop der tijd bewees Wolfe zijn nut voor het misdaadlab.

In de aflevering "Burned" komt Ryan in contact met een zogenaamde vriend. Ryan heeft een schuld van 10 mille door poker. Wanneer de geldoverdracht op tape bij Horatio terechtkomt, beweert hij dat zijn vriend in financiële problemen zit. Horatio gelooft dit niet, en weet wel degelijk dat het om gokken gaat. Wanneer Ryan dit niet toe wil geven wordt hij ontslagen.

Yelina Salas (1 x uitgekomen)

Je lijkt het meeste op Detective Yelina Salas (seizoenen 1,2,3,5). Yelina Werd gespeeld door Sofia Milos.

Een colombiaanse moordzaken detective die vaak betrokken raakt bij CSI onderzoeken. Ze is de weduwe van Horatio’s broer Raymond. Ze krijgt een realtie met IAB Sergeant Rick Stetler, Horatio’s persoonlijke vijand. Toen Raymond nog bleek te leven vertrok ze met hem en haar zoon naar Brazilië. Ze dook weer op in seizoen 5 in de aflevering "Rio". In die aflevering reisden Caine en Delko af naar Rio om Antonio Riaz, die Caine's vrouw (en Delko's zus) Marisol had vermoord te vangen.

Niemand (69 x uitgekomen)

Helaas je lijkt op niemand uit CSI Miami, volgende keer beter.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • Hobbelpaard

    RYANNN. ;'D
    Omg hij is zoooo hot!! <33
    damnn. ;D

    1 decennium geleden
  • SimoneV

    leuke quiz ben helemaal gek van csi:D

    1 decennium geleden
  • ThropyEyes

    JONATHAN TOGO!!x]

    Of te wel; RYAN WOLFE!!!(a)(a)(a)

    Hij is soo sexy!=D

    x]

    Xx. Astrid

    1 decennium geleden
  • Jan

    Waauw mooie quiz !!
    Ik heb dingen bijgeleerd !! :)
    btw: ik ben Eric Delko

    1 decennium geleden
  • Cookie

    Natalia

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?