welk naruto figuur ben jij ?

altijd al eens willen weten welk naruto figuur jij bent test het hier?

Mogelijke uitkomsten

Sakura (0 x uitgekomen)

jij weet waar alles op staat. Als mensen je nodig hebben ben je er voor ze , als iemand aan je vrienden komt komen ze aan jou. Dat is een goede eigenschap houde zo ;) Je geluksvogel is iemand met blond haar.

sasuke (10 x uitgekomen)

jij bent net als sasuke, Je bent erg aantrekkelijk als je een jongen bent bij de meisjes of als je een meisje bent bij de jongens. Je geeft veelom je uiterlijk waardoor je soms je schoolwerk wel eens wil vergeten. Vrienden wrom zij ze nodig? zelf kan je ook alles aan. jou geluksvogel is iemand waar je veel liefde van kunt krijgen en die je steunt.

Naruto (97 x uitgekomen)

jij bent net als naruto. vrienden betekenen alles voor je. Je geeft om ze en gaat vaak leuke dinge met ze doen. Je bent vaak eigenwijs en luistert soms niet goed. Als je een keer vrij hebt ga jij vaak erop uit en je kan geen 1 minute stil zitten. Jou geluksvogel is als je iemand ontmoet die ook veel van fun maken houdt.

Sensei Kakashi (0 x uitgekomen)

jij bent net als sensei kakashi. Je wilt graag dat andere mensen naar je luisteren. En je bent soms te streng voor jezelf. Concentreer je op je vrienden en alles komt goed. jou geluksvogel is iemand die jou de baas is ;P

Hinata (0 x uitgekomen)

jij bent net als hinata jij bent erg verlegen en vind het soms eng om de waarheid te vertellen. Vertrouw op jezelf ;) en alles komt goed. Jou geluksvogel is iemand die ook verlegen is

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Fantasy

    YEAH! ik ben Naruto! LOOOOOVE NARUTO:D hijs van mij hoor je! VAN MIIIJJJJJ (6)

    1 decennium geleden
  • cornielia

    sasuke!!! ik ben in mijn eigen test gaara dus da valt nu nog mee XD :p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?