Born 2B Weird in <3 Deel 9

Deel 9!:D
Have fun(baby)

Mogelijke uitkomsten

At the Cinema (18 x uitgekomen)

(Kiwi pov)
Kayleigh ziet er echt prachtig uit! Alleen je durft niet naar haar toe te gaan, stel je nou voor dat ze je niet ziet zitten…

(Estelle pov)
Joe komt aanlopen. Je bekijkt hem van boven naar beneden. ‘Wow hij is echt HOT!’ denk je bij jezelf. Hij komt naast je staan en slaat een arm om je schouders en gaat een beetje aan je hangen.

(Joe pov)
Je ziet Estelle staan. Je kijkt eens goed naar haar. ‘Zo hey! Wat een lekkerding!’ fluister je zacht. Je loopt naar haar toe met een brede glimlach. Je slaat je arm om haar heen en je hangt een beetje. Estelle kijkt je aan met een glimlach en vraagt: ‘Naar welke film gaan we?’ ja kijkt haar dromerig aan en verdronken in haar ogen heb je haar vraag niet gehoord. ‘Joehoe!’ roept Kiwi en geeft je een duw. Je valt om naar achter en Estelle kijkt je lachend aan.

(Estelle pov)
Joe valt naar achter en je begint te lachen. Je trekt hem overeind en hij kijkt dromerig naar je. ‘Naar welke film gaan we nou?’ herhaal je, je vraag.
‘Shoef Shoef Habibi’ (yeah iknow, maar ik moest een saaie film kiezen:P) zegt Joe.
‘Oh okay’ zeggen Kayleigh, Kiwi en jij in koor.
Je geeft Joe een arm en jullie lopen naar de bioscoopzaal. ‘Wacht Popcorn!’ roept Kiwi. ‘Rustig die hebben we bij ons’ zegt Joe en hij houd een bak popcorn omhoog. ‘Jippie!’ zegt Kayleigh en jullie rennen de zaal binnen en gaan in het midden van de zaal zitten. Joe zit naast je aan de rechterkant en aan de linker kant zitten Kayleigh en Kiwi. Als de film al een kwartier aan het draaien is hoor je Kayleigh heel erg hoesten.

Comments Please(A)

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • xxMissJonas

    droooooooooooooog..

    snel verder

    xx

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Shoef Shoef Habibi x'D
    Omg x'D

    Supeeeeer ^^
    Snel verder :Y)

    Loveit
    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?