Wie van Harry Potter ben jij?

Ja, hier zijn er ook veel van, maar altijd leuk toch?

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (37 x uitgekomen)

Je bent dapper, populair maar toch bescheiden. Je lievelingsvak is Verweer tegen de Zwarte kunsten maar dat kan veranderen, want het hangt van de leraar af... Je hebt een hekel aan Draco en je grootste vijand is Voldemort.

Ron Wemel (6 x uitgekomen)

Je bent supertrouw aan je vrienden en soms toch wel wat bang. Maar het dappere aan jou is, dat als je iets eng vindt, je het wel altijd doet! School interesseert je niet echt. Echt vijanden heb je niet maar een hekel aan Draco heb je wel!

Hermelien Griffel (21 x uitgekomen)

Je bent trouw aan je vrienden, superslim en kan altijd helpen. Je vindt alle vakken leuk behalve Waarzeggerij, maar dat is niet gebaseerd op logica, dus dat vindt je maar niks. Vanwege je kennis kan je iedereen helpen en daar zijn de meeste erg blij om. Maar niet teveel opscheppen omdat je zoveel weet, want dan gaan mensen je niet zo aardig meer vinden.

Loena Leeflang (2 x uitgekomen)

De meeste zouden zeggen dat je knettergek bent. Maar ik zeg dat je gewoon in een andere wereld leeft en open staat voor veel dingen. De meeste mensen vinden je in eerste instantie knetter, maar als iemand je wat beter leert kennen ben je een geweldige vriend!

Draco Malfidus (8 x uitgekomen)

Je bent sluw, gemeen en (mijn mening) ontzettend vervelend. Omdat je ouders zo rijk zijn denk jij dat je alles kan maken, je vader lost het wel op. Echte vrienden heb je niet, de meeste doen gewoon alles voor je. Te vertrouwen ben je ook niet, eerlijk gezegd, zitten er wel goeie kanten aan jou? Maar ja, zulke mensen moeten er gewoon zijn...

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Drapplepotter

    harry potterr #awsomelekkerkontjee

    9 jaar geleden
  • GOTOSLEEP

    Hermelien dus ik ga met Ron trouwen(yeah)

    1 decennium geleden
  • Ayumu

    Luna!

    1 decennium geleden
  • IceBunny

    je had idd al zo'n quiz

    1 decennium geleden
  • RainingMen

    ik ben harry potter :)
    ha maar ik ben een meisje:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?