Beauty & de Nerd 2007- Welke nerd past bij jou?

Kijk hier welke nerd van Beauty & de Nerd 2007 bij jou past.

Mogelijke uitkomsten

Andy (4 x uitgekomen)

De 25-jarige Andy woont nog bij zijn moeder en verdient de kost als leraar wiskunde. Sudoku’s kennen voor hem geen geheimen en hij is een prominent lid van Mensa, de vereniging van hoogbegaafde mensen.


Vrienden maken lukt Andy niet zo goed. Hij wordt dan zenuwachtig en zegt te moeilijke of de verkeerde dingen. Zo vertelt hij grapjes die niemand snapt en waar steevast een pijnlijke stilte op volgt. Onzekerheid is dan ook de rode draad in het leven van Andy.

Richard (20 x uitgekomen)

Richard (20) kan het best omschreven worden als een excentrieke nerd. Hij is fan van loeiharde metal- muziek, hij dweept met komieken zoals de Nederlander Hans Theeuwen én hij heeft zijn eigen nerd-look gecreëerd: band-shirts, een wild baardje en lange haren.


Richard kan gevat uit de hoek komen, is recht voor de raap en soms zelfs choquerend. Maar nooit gemeen. Want Richard is eigenlijk een gevoelsmens. Onder het oppervlak van deze ‘stoere’ nerd zit een zacht kantje. Het is niet onmiddellijk te vinden, maar misschien slaagt een van de beauty’s er wel in om hem te ontdooien.

Jelle (17 x uitgekomen)

Jelle (23) werkt tussen de computergames en leeft tussen de computergames. Het liefst zou Jelle helemaal opgaan in de droomwerelden van magiërs en krijgers. Hij is dan ook geregeld te vinden in fantasy games, waar hij zich helemaal verkleedt en gewapend met een zwaard het Kwade te lijf gaat.


Jelle is ook een beetje een zwartkijker en niet toevallig is hij gek op zwartgallige gothic -muziek. Deze nerd zal de beauty’s tot het uiterste testen en alles vergen van hun sociale talenten. Want de muren om Jelle slopen, is een titanenwerk.

Tijmen (12 x uitgekomen)

De 18-jarige Tijmen heeft een IQ van 147 en denkt al even snel als hij praat. In zijn redeneringen slaat hij altijd vijf stappen over. Hij studeert Japans, omdat de Aziaten zo’n leuke tekenfilms maken, en volgt ook nog voor de lol astrofysic a en wiskunde.


Tijmen is een echte zenuwpees. Hij is stuntelig wanneer het gesprek niet over intellectuele zaken gaat. Over gewone, dagdagelijkse dingen babbelen lukt hem namelijk niet.

Bram (12 x uitgekomen)

Bram is met zijn 27 jaar de oudste nerd van het gezelschap. Hij heeft al twee uitvindingen op zijn naam staan en nog krijgt hij er niet genoeg van. Hij doctoreert aan de universiteit van Leuven en doet onderzoek naar poreuze stoffen.


Kleren heeft Bram nauwelijks. Het is dan ook mama’s verdienste dat er af en toe iets nieuws in zijn kleerkast hangt. Bram is liever bezig in het laboratorium en daar heb je niks aan mooie kleren. De beauty die kiest voor Bram, is gewaarschuwd. Met Bram haal je een gekke professor in huis!

Maarten (2 x uitgekomen)

Maarten (22) lijkt op het eerste gezicht klungelig en weet zichzelf geen houding te geven. Deze nerd volgt een prestigieuze studie aan de technische universiteit van Delft. Hij observeert graag en in stilte ontleedt hij de wereld.


Meestal lijkt het echter of hij maar wat staat te grijnzen. Maar ondertussen analyseert zijn brein Star Trek of wetten uit de fysica. En toch kunnen vrouwen voor deze denker vallen… Zijn verlegenheid is ontwapenend, zijn meegaandheid vertederend.

Pieter (32 x uitgekomen)

Pieter (20) is mager en schriel. Hij is een brein dat opgesloten zit in een jongenslichaam. Hij is zeer zenuwachtig en verlegen.


“Hij is wel een beetje dun…” merken de dames op. Pieter beseft het maar al te goed. Vrouwen vinden hem wel leuk, maar willen een hunk. Daarom doet Pieter mee aan Beauty En De Nerd. Hij wil aan zijn houding, zijn uiterlijk en zijn omgang met vrouwen werken.

Jeroen (12 x uitgekomen)

Jeroen is 20 jaar en weegt 135 kilogram. Hij is onzeker over zichzelf, schuchter in de omgang en bij momenten specialist in “het verkeerde woord op het verkeerde moment”.


Jeroen duikt graag onder in de wereld van computergames en pokeren. Hij is echter intelligent genoeg om te beseffen dat je zo niet meteen afstevent op een boeiend leven. Er zit bijgevolg maar één ding op: de confrontatie aangaan met de onbekende wereld van de beauty’s!

Jules (24 x uitgekomen)

Jules (21) is een lange slungel, die weet dat echte schoonheid diep vanbinnen schuilt. Hij doet dan ook niks liever dan computers, radio’s en koffieapparaten uit elkaar schroeven om hun diepste geheimen te ontfutselen.


Maar het is niet alleen wetenschap die Jules kan boeien. Hij schrijft ook gedichten. Ooit heeft zijn poëtische ziel zelfs een liefdesgedicht voortgebracht. Prachtig en ontroerend, zo vond het meisje in kwestie. Alleen jammer dat ze de schrijver zelf niet zag zitten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Gold

    PIETER:|

    1 decennium geleden
  • xLovelyChick

    Jeroen..(nerd):S:((:@

    1 decennium geleden
  • nathiator

    Jules xd

    1 decennium geleden
  • Hiding

    richard :P

    1 decennium geleden
  • OmgItsSinsii

    Richard x]
    Ze zijn echt schattiig :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?