Wie van de Harry Potter personages ben jij ?

Doe deze tekst en kom erachter !!

Mogelijke uitkomsten

Draco (5 x uitgekomen)

Jij bent Draco, je mag dan wel sluw en gemeen zijn maar bij de juiste mensen ben je vast een schatje, Je bent blond, knap en je hebt meestal een grote mond. Je bent het lievelingetje van Sneep, maar hé dat komt meestal goed van pas ! Het liefst ga jij alleen met vol bloed mensen om. Voor modderbloedjes haal je je neus op, volgens mij kan het best leuk zijn om Draco te zijn..

Marcel (4 x uitgekomen)

Jij bent Marcel, je bet aardig en moedig al pakt dat laatste niet altijd goed uit.. gelukkig heb je altijd je vrienden nog om je te helpen. Je bent een beetje mollig, maar dat ziet er eigenlijk best lief uit, vind je niet ? Je hebt een goed hart, en bij jou gaat het niet over uit welke familie je komt of hoe je eruit ziet, jij gaat puur voor de ziel, volgens mij durven mensen het niet toe te geven maar zijn ze hartstikke jaloers op je !

Felix de Feniks (3 x uitgekomen)

Jij bent Felix, jouw leven is nou niet egt spannend, al kun je wel zien wat er allemaal op het kantoor van Perkamentus gebeurt, en hé dat kan ook best spannend zijn, 1 ding zit je ieder geval mee, je kan niet sterven! Je leven kan best onvoorspelbaar zijn, het ene moment kijk je dromerig voor je uit, en het andere moment zit je weer in een ei, best lekker het leven van een Feniks..

Harry (18 x uitgekomen)

Jij bent Harry !! De grote held ! Wie houdt nou niet van jou ? oke, de hele tafel zwaderaars, en sommige Ravenklauwen vinden je maar een mafkees, maar daar zit je niet egt mee, of wel ? Jouw leven is nooit saai ! vechten tegen dooddoeners, voldemort of diegene die je veer afpakte.. Je bent lief, moedig en aardig, sommige mensen kijken je wel is na maar misschien ligt dat wel niet aan je lidteken maar ligt het gewoon aan het feit dat je heel knap bent !! Kom op! Wie wil jou nou niet zijn ?

Hermelien (15 x uitgekomen)

Jij bent Hermelien, Je bent moedig en slim, en bijzonder leergierig. De meeste mensen vinden dit een vreselijke eigenschap, maar eigenlijk is het wel handig, je weet altijd overal raad op, sommige mensen vinden je een betweter als je hun terechtwijst maar stiekem zijn ze toch wel heel erg blij met je hulp bij hun huiswerk ! Jij ben de slimste van je jaar en je weet altijd wel iets te zeggen !

Ron (13 x uitgekomen)

Jij bent Ron, de beste vriend van Harry, soms sta je wel in de schaduw van Harry maar je mag wel altijd mee op zijn avonturen, je bent grappig soms was slungelig maar wel lief.
Je kan verschrikkelijk romantisch zijn, al ben je niet de beste in huiswerk en leren, maar hé daar heb je je vrienden voor toch? Je houdt van Relaxen en leuke dingen doen, Leuk om Ron te zijn toch?

Voldemort (7 x uitgekomen)

Jij bent Voldemort, Met andere woorden Marten Villijn, Als je langskomt kruipen de meeste mensen bang weg, om een lang verhaal kort te maken: Je bent een creep !!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • LoveLockhart

    Neeeehheeehheehheee! Harry !!:(

    8 jaar geleden
  • lovesweet

    Harry,klopt best

    9 jaar geleden
  • demi225

    marcel:X:X:X(yeah)(yeah)

    1 decennium geleden
  • Bughead

    Dracoo (H)

    1 decennium geleden
  • moonlight

    Harry, haha:P als je zin hebt, ik heb een serie over zweinstein enzo, kijk maar of je zin hebt om ze te doen:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?