In welke afdeling zit jij op Zweinstein?

Door middel van jou eigen zweinsteinavontuur, dat begint in hetzelfde jaar als Harry Potter en zijn vrienden beginnen, kom jij te weten op welke afdeling je eigenlijk echt hoort.

Mogelijke uitkomsten

Griffoendor (16445 x uitgekomen)

Misschien hoor je bij Griffoendor,
Bekend om zijn dapperheid,
Ja, ridderlijkheid en durf en lef,
Is wat Griffoendor onderscheidt.

Jij hoort bij Griffoendor! Jij bent dapper, hebt lef, durft veel, bent eerlijk en bent avontuurlijk. Jij zit in dezelfde afdeling als Harry, Hermelien en Ron. Griffoendor is gesticht door Goderic Griffoendor, zoals de meesten wel weten. Afdelingshoofd is Minerva Anderling en afdelingsspook is Haast onthoofde Henk. Bovendien is jou element vuur, wat zou betekenen dat je passioneel bent. Nou kun je dit als allemaal onzin beschouwen, maar toch hoor jij bij Griffoendor!

Ravenklauw (2452 x uitgekomen)

En bij het wijze Ravenklauw,
Vinden mensen met verstand,
Die geleerd en bij de pinken zijn,
Altijd wel een geestverwant.

Jij hoort bij Ravenklauw! Jij zit in dezelfde afdeling als Cho Chang en Loena Leeflang. Ravenklauw staat bekend om zijn wijsheid. Ook ben je waarschijnlijk creatief. Ravenklauw is gesticht door Rowena Ravenklauw, wat je wel zou moeten weten als Ravenklauwer. De afdelingskleur van Ravenklauw is blauw, het afdelingsspook is Helena Ravenklauw, aka de Grijze Dame, de dochter van Rowena Ravenklauw. Jij bent een Ravenklauwer!

Huffelpuf (3626 x uitgekomen)

Misschien hoor je bij Huffelpuf,
Vind je hard werken oké,
Huffelpuffers blinken uit door trouw,
En hebben geduld voor twee.

Jij bent Huffelpuf! Waarschijnlijk ben jij een harde werker, heb je geduld en ben je trouw. Ook ben je sociaal en wil je iedereen gelijk behandelen. Het afdelingsspook is de Dikke Monnik en de afdeling is gesticht door Helga Huffelpuf. Je zit in dezelfde afdeling als o.a. Carlo Kannewasser. Jij bent een Huffelpuf!

Zwadderich (1736 x uitgekomen)

Misschien voel je je pas werkelijk thuis,
Als je naam bij Zwadderich prijkt,
Die sluwe lui schuwen echt niets,
Als hun doel maar wordt bereikt.

Jij hoort bij Zwadderich! Jij wordt gekenmerkt door sluwheid en slechtheid. Wel ben je prestatiegericht. Jij bent ook tegen "modderbloedjes", kinderen van dreuzelbloed. Je zit in dezelfde afdeling als Draco Malfidus, zijn maatjes Korzel en Kwast, en vergeet niet dat heer Voldemort hier ook heeft gezeten. De afdeling was gesticht door Zalazar Zwadderich. Het afdelingsspook van Zwadderich is de Bloederige Baron, en het afdelingshoofd is Severus Sneep. Jij hoort bij Zwadderich!

Statistieken

Statistieken

Reageer (181)

  • SemRiddle

    Absoluut Zwadderich!

    3 jaar geleden
  • Wolfwood

    Yaaay Ravenclaw..

    Dat antwoord bij die Norks vraag:
    'Je geeft haar een trap voor der gat' ik ging ff stuk

    5 jaar geleden
  • LoveHarryPotter

    Yess zwaderricht

    5 jaar geleden
  • KoningTriton

    Griffoendor! XD

    6 jaar geleden
  • Rotkit

    Iets

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?