Wat is jou karakter?

Door middel van een verhaaltje ga je uitvinden wat jou karakter is of wat voor type je bent

Mogelijke uitkomsten

Stoer (130 x uitgekomen)

Jij bent stoer! Jij houd wel van wat avontuur en je bent niet gauw bang te maken. De meeste stoere mensen hebben ook wel wat zelfvertrouwen in zich. Een minpunt is dat je bange of verlegen mensen kunt gaan uitlachen. Jij bent helemaal stoer!

Verlegen (65 x uitgekomen)

Jij bent verlegen. Als jullie op avontuur gaan zou je niet de eerste zijn die met dat idee komt. Integendeel, je zou waarschijnlijk de laatste zijn. Jij blijft liever zitten, laat alles over je heen komen en gaat het liefst alle slechte dingen uit de weg. Mijn tips: Kom wat vaker voor je op! Positieve kanten van verlegen mensen zijn dat ze vaak wel heel lief zijn voor andere mensen en ook heel behulpzaam. Jij bent een verlegen type!

Grappig (59 x uitgekomen)

Jij bent grappig! In elke situatie weet jij wel iets mafs in te voegen zodat mensen gaan lachen. Jij weet mensen op te beuren met je grapjes. Je bent waarschijnlijk ook vrolijk en enthousiast. Negatieve kanten zijn dat je te vrolijk en te enthousiast kunt zijn dat mensen zich aan je gaan ergeren. Probeer wat te dimmen, grappig zijn op sommige momenten is heel leuk, maar op de verkeerde momenten pakt het verkeerd uit. Jij bent grappig!

Gemeen (8 x uitgekomen)

Jij bent gemeen! Jij kan nooit aardig doen, lacht altijd iedereen uit en bent nooit gezellig. Meestal ben je ook nog eens flink chagerijnig en negatief. Positieve kanten van gemene mensen zijn wel dat ze veel zelfvertrouwen hebben en veel aanzien. Mensen zijn bang voor jou. Jij bent gemeen!

Girly (5 x uitgekomen)

Jij bent Girly! Jij bent meisjesachtig en een jongensverslinder. Waarschijnlijk draag je vaak wel make-up en check je elke pauze of je haar wel goed zit. Goede kanten van een girly persoon zijn dat ze vaak vrolijk zijn, veel vriendinnen hebben en jongens kunt versieren, je bent niet bang om ze te versieren. Slechte punten zijn dat je Bitchy kunt doen tegen meiden die je niet liggen en dat je hiermee mensen kunt beledigen. Jij bent Girly!

Statistieken

Statistieken

Reageer (26)

  • EmmaPotter

    grappig, ik ben ook wel stoer

    6 jaar geleden
  • Fadedd

    verlegen

    7 jaar geleden
  • LittleLet

    Grappig :)

    7 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

    Verlegen. Klopt wel.

    7 jaar geleden
  • UNlCORN

    STOER! Maar Bange Mensen Uitlachen? Noway!!xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?