.. Van welke kleur is jou Hart ? ..

Wil je weten van Welke kleur jou Hart is? Kom dan deze Quizlet doen xD

Mogelijke uitkomsten

Rood (80 x uitgekomen)

Jou hart is Rood. Je helpt je Vrienden, Je maakt niet vaak ruzie, Je bent wel zeer Kalm en Ze zijn wel vaak jaloers op je Karakter, Je bent gewoon het perfecte persoon! Lief, Aardig,.. We dromen om zo iemand als jij te kunnen zijn :)

Paars (0 x uitgekomen)

Jij houd van vele dingen, Je verdedigt elk van jou vrienden, Jij durft en zijt niet vaak bang van iets. Ze vinden je zeer leuk, En als ze het omgekeerde zeggen van jou, Zijn ze gewoon jaloers. Blijf jou zelf, En probeer ook niet te vlug kwaad te worden ^^'.

Blauw (0 x uitgekomen)

De echte kleur van jou hart is Blauw! Je bent altijd aan het dromen.. En soms droom je zo fel aan iets dat je de andere niet meer hoort. Jou vrienden, Daar trek jij je niet zo heel veel van aan, Ze moeten vechten voor dat je een beetje naar hun luistert.. Je vind het leuker om in je dreamworld te blijven..

Zwart (0 x uitgekomen)

Jou kleur is zwart.. Jij denkt maar aan de dood.. Jij zou het leuker vinden om dood te zijn. Zo droevig vind je deze wereld!! En je hebt ook niet veel vrienden, Je zijt vaak heel alleen op school.. Jij bent een ongelukkig persoon :(.

Een beetje van alles (0 x uitgekomen)

Jij hebt meerdere kleuren, Jij zijt zo'n beetje Rood, En een beetje paars en een beetje Zwart.. Jij zijt gewoon normaal. Jij durft niet heel veel maar ook niet heel weinig.. Jij hebt ook niet honderden vriendin maar ook niet helemaal niet.. Jij zijt eigenlijk het persoon dat iedereen denkt dat hij gelukkig is, Maar zo is het niet altijd...

Groen (0 x uitgekomen)

Jij houd van de natuur, En je ben een veel wetertje.. Jij kent heel veel dingen, Jij leest ook heel graag. Je leest veel informatieve boeken en daarom ken je ook zo veel ^-^ Jij zult niet een keer in je leven horen dat je veel weet, Dat is zeker ;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • jamielee1997

    RoodKlopt xD

    1 decennium geleden
  • sweetybeeme

    wil je mijn serie 'i look like an angel, i am a devil' eens proberen?
    alvast bedankt
    grtz

    1 decennium geleden
  • Prijaaa

    Rood xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?