Wat voor mangameisje ben jij als het gaat om een jongen?

Ieder meisje heeft vast wel eens de kriebels gehad van een jongen, en heeft daar vast problemen mee. welk mangameisje ben jij als het gaat om liefde?

Mogelijke uitkomsten

Lucy (12 x uitgekomen)

Jij kan er niet tegen als er iemand tussen jou en die ene leuke jongen in staat. Het liefst zou je haar dan in elkaar rammen. Maar als je eenmaal met hem hebt dan ben je tevreden en heb je geen haatgevoelens meer.

Chii (18 x uitgekomen)

Als je verliefd bent bestaat alleen diegene voor jou. En als diegene iemand anders al leuk vind stort je in. Je maakt het hem goed duidelijk dat je hem leuk vind. Als je een relatie met hem hebt wil je niks anders dan dingen met hem doen.

Lucia (69 x uitgekomen)

Je kan het die jongen niet vertellen dat je hem leuk vind. Er zit iets tussen. Of hij heeft al een vriendin en wilt zijn relatie niet verpesten. of je bent bang dat het toch niks zal worden. Maar uiteindelijk is de liefde wederzijds.

HInata (42 x uitgekomen)

Je bent echt een meisje dat niks anders doet dan je lover van een afstand bekijken. Als hij al tegen je praat word je histerisch en klap je dicht. Als je wat meer tegen hem zou zeggen dan zou het vast wel wat kunnen worden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • jennie27108

    Hinata (N) luchia past beter bij mij (H)

    9 jaar geleden
  • Coronach

    Lucia
    joepie

    1 decennium geleden
  • Miyagi

    Luchia (H) jeej

    1 decennium geleden
  • MewIchigo

    Hinata

    1 decennium geleden
  • EviilCookie

    Luchia ^^
    leuke quiz^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?