Wie ben jij van Magic School?

Binnekort komt me tweede Quiz verhal: Magic School.
Ik ga ook verder met Hogwarts, maar wie ben jij van
dit verhaal?

Mogelijke uitkomsten

Sun (17 x uitgekomen)

Sun is de vriendin van Moon. Sun is gek op lezen en doet het dan ook graag, ze is ook heel erg slim door al die stapels boeken. Sun is wel vaak jaloers, maar dat probeert ze in te houden. Haar element is zon/licht.

Zora (10 x uitgekomen)

Zora ziet er grappig uit, maar is van binnen een echte kreng. Ze is gek op shoppen en haar element is muziek. Ze kan Moon niet zien, of ze kat haar weer af om het een of het ander.

Moon (29 x uitgekomen)

Moon is de prines van de maan. Ze haat het alleen, al die nette en bekakte dingen om haar heen. Daarom is ze naar de school gegaan. Haar beste vriendin is Sun. Bij haar kan ze alles kwijt.

Janice (2 x uitgekomen)

Janice is de beste vriendin van Zora. Ze is jaloers op Moon, omdat ze ook de element duister wil. Haar element is ijs. Ze haat Moon niet echt, ze wil gewoo bij Zora horen omdat ze onzeker is. Ze is dus niet gemeen.

Kenneth (6 x uitgekomen)

Je bent Kenneth, de 2e jaars leerling waar Moon verliefd op is. Je element is water en je bent ontzettend hot, bijna iedereen is op je. Daarom ben je ook op Moon, die overdrijft niet. Ofcourse vind je haar ook knap & enz.

Jozuf (1 x uitgekomen)

Jij bent Jozuf, de sukkel van de klas die net een nerd opa lijkt. Niemand mag je, zelfs Moon of Sun niet. Je element is gemesiche stoffn.
Je bemoeit je ook overal mee.

Joey (1 x uitgekomen)

Jij bent het vriendje van Sun, genaamd Joey. Je zit ook in het 2e jaar. Je element is aarde.

Tom (0 x uitgekomen)

Je bent Tom, een kwalkzalver. Je bent helemaal hoteldebotel van Zora. Je element is lucht.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?