Hoe ben jij op school?

Als jij in de klas zit, heb je dan wel door hoe de anderen over je denken? Vinden ze jou die populaire jongen of dat populaire meisje? Die nerd of die lelijke? Die deugniet of die brave? Check het hier!

Mogelijke uitkomsten

Nerd (197 x uitgekomen)

Je bent een nerd! Maar dat is misschien wat negatief tegenover de populairen, maar in de toekomst kun je wel een betere baan krijgen misschien! Jij bent braaf en haald goede cijfers en zult het wel verklikken als je buurman een spiekbriefje gebruikt. Je kleed je netjes en hoeft de klas nooit uit.

Die populaire (36 x uitgekomen)

Gefeliciteerd, jij bent die populaire! Veel kinderen in jouw klas kijken tegen jou op! Je hebt vriendinnen zat, maar zijn dit wel echte vriendinnen? Of zijn ze alleen vriendinnen in de hoop net zo populair te worden als jij? Jij ziet er goed uit, goede of minder goede punten maakt voor jouw imago niet uit!

De deugniet (26 x uitgekomen)

Jij bent een echte deugniet in de klas! Als je leraar(es) op een punaise gaat zitten is die van jou! Je haald gemiddelde cijfers en wordt vaker dan anderen de klas uitgestuurd!

Pestkop (43 x uitgekomen)

Jij bent een pestkop! Je ergert je aan kinderen die je minder aardig of minder waard vindt dan jezelf en laat dat ze graag weten! Je cijfers zijn niet zo hoog en de leraren niet altijd even blij met jou.

Statistieken

Statistieken

Reageer (22)

  • Marisha

    Nerd, was het naar zo'n feest.

    8 jaar geleden
  • Dannytheknuiman

    Nerd bah bah

    9 jaar geleden
  • GOTOSLEEP

    Pestkop hahahahahahahahaha nee ik ben mellig:P

    1 decennium geleden
  • Belikeathing

    Pestkop AHAHAHAHAH grappig ik ben wel gepest vroeger, maar ik zou het niet iemand anders aandoen... ik weet hoe het voelt c:

    1 decennium geleden
  • sasha03

    die populaire

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?