Welk levenstype ben jij?

"Iedereen voelt zich ergens wel happy, stoned of tettn en in ieder schuilt een beetje een bepaalde houding met een zekere levensverwachting in zich. Wil je weten welke levenstype er in jou verscholen zit, doe dan snel deze quizlet."

Mogelijke uitkomsten

Emoe (11 x uitgekomen)

Je denkt alleen maar de hele tijd aan waggelen, je kopje op en neer laten gaan, je ogen laten flippen en je bij elke groepsdans de fleuris van het lijf te lopen van de ene kant van de uitgaansgelegenheid naar de andere. Jij bent zo een grappige EMOE hé!

De Paus (26 x uitgekomen)

Jij bent een vroom, serieus, goedlachs en vooral deftig persoon die alleen maar belang hecht aan de traditionele waarden en normen van het leven.
Je favoriete speeltjes zijn condooms en minderjarigen doch je houdt liever voor je hoe en wanneer je deze zal gebruiken. Jij bent echt DE PAUS!

Bok (0 x uitgekomen)

Jij bent zo goor, nat en verslavend als bok.
Het enige waar jij aan denkt is mensen op het verkeerde pad te brengen, anderen vadsig maken, ze totaal afhankelijk maken van je sterke ego en vooral dingen laten plaatsvinden die het daglicht beter nie zou mogen aanschouwen. Jij bent echte BOK!

Ambrosia (0 x uitgekomen)

Jij bent een echte Ambrosia. Zot als een achterdeur, de voordeur steeds op een kiertje latend en nog wa besjuffeld tussendoor. Wat er ook gebeurt, jij probeert altijd alles in het belachelijke te trekken en overal het gestoorde er van in te zien. Jij bent gewoon AMBROSIA!

Wookie (3 x uitgekomen)

Jij bent een Wookie. Haar, haar en nog eens haar. Je kan alleen maar aan haar denken. Je trekt bijna al je haren er van uit. En af en toe nog eens spelen met je geladen wapen zie je ook wel zitten.
Jij bent een echte WOOKIE!

Zwaffelaar (5 x uitgekomen)

Jij bent een Zwaffelaar. Gaan met die handel en laten zien wat je hebt. Liever een grote plezante dan een kleine ambetante is jouw motto. Jij wil duidelijk laten merken dat je overal de beste in bent. Jij bent een echte ZWAFFELAAR!

Gizmo (7 x uitgekomen)

Jij bent Gizmo. Een heel lief, schattig, ondeugend maar oh zo gevoelig wezentje. Je hebt veel vriendjes, staat altijd klaar voor iedereen, durft wel eens over de grens te gaan maar bent soms ontzettend vlug geraakt. Jij bent een echte GIZMO!

Romanic (6 x uitgekomen)

Jij bent Romanic. Depressed, dark and full of anger. Jij wil vooral tegen alles en iedereen inkomen en liefst alle zwaffelaars met hun tetten in hunne bok steken. Jij bent ook algerisch voor alles wat goed ruikt. Jij bent een echte ROMANIC!

Tetten (7 x uitgekomen)

Jij bent Tetten. De geilheid druipt gewoon van je af. Overal, wanneer maar kan en met wie dan ook, jij wil en denkt slechts aan één ding: tetten!
Je zou beter eens wat serieuzer worden. Jij bent echte TETTEN!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Monster23

    wattefak oversexte quiz

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?