~Blijf jij atijd lachen?~

testje uit de joepie. Kijk of jij altij blijft lachen...

Mogelijke uitkomsten

Miss Ernstig (2 x uitgekomen)

Natuurlijk kan jij lachen, maar dan moet het wel echt grappig zijn. Flauwe humor en kwetsende grapjes zijn helemaal niet aan jou besteed en dat siert je. Anderzijds is het heus geen schande om je eens af en toe flink te laten gaan en je nergens om te bekommeren. Niet dat je ernst niet gewaardeerd wordt, maar het leven is al serieus genoeg en van 1 keer lekker grappen en grollen gaat heus niemand dood.

Prettiug gestoord (26 x uitgekomen)

Jij houdt van lachen en bent altijd wel te vinden voor een grap, maar dan enkel als die op zen plaats is. Puur leedvermaak is nix voor jou, maar daarnaast heb je weinig nodig om je tanden bloot te lachen. Dat perfecte evenwicht maakt van jou iemand bij wie het prettig vertoeven is en dat merk je ook aan je vriendinnen. Je rake opmerkingen doen soms mss wenkbrauwen fronsen maar nog vaker ontlokken ze de toehoorders lachsalvo's. Prettig gestoord!

Levende smiley (9 x uitgekomen)

Voor jou is het leven 1 groot feest en dingen moeten al heel erg zijn voor jij ze niet meer grappig vindt. Dat is vaak heel leuk en het moet fantastisch zijn om een dag met je oop te trekken, maar weet dat je soms ook mensen kwetst. Er is absoluut niets mis met een flinke schaterlach, maar niet wanneer die volledig ten koste van anderen gaat. Je hoeft nu niet meteen een zuurpruim te worden, maar probeer je zo nu en dan eens te bedwingen.
(srr vo de foto maar kvind dezee grappig, nix slegt bedoelt!)

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • NaomiYouKnow

    Prettug gestoord duhh(cool)

    1 decennium geleden
  • Blacklights

    prettig gestoord!!!!!!!!!!!!!
    neeh dat wist ik nog niet!!!!!!:D:D:D:D
    tuurlijk wa sika llaang achter!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?