Welk element past bij jou?

Welke van de vier elementen past bij jou? Doe deze test en je weet het!

Mogelijke uitkomsten

Vuur (40 x uitgekomen)

Vuurmensen hebben veel vuur in zich (dûh) en zijn daardoor warmbloedig. Daardoor hebben ze een vurig temperament: ze hebben veel levensvreugde en zelfvertrouwen.

Vuurmensen houden ervan een beetje te overdrijven. Ze weten goed wat ze zelf willen. Ze zijn vrijgevig, zowel naar zichzelf als naar anderen.

Je moet erg oppassen als je een vuurmens ziet die rood wordt! Dan ontploffen ze haast van woede.

Water (33 x uitgekomen)

Watermensen hebben gevoelens die net zo zijn als water: ze stromen altijd. Watermensen zijn gevoelig en emotioneel. Hierdoor kunnen ze zich goed inleven in andere mensen. Maar hun stemming kan wel snel omslaan, waardoor ze af en toe in tranen uitbarsten.

Watermensen nemen veel in zich op. Daardoor zijn ze makkelijk te kwetsen. Dit willen ze natuurlijk liever niet, waardoor ze hun gevoelens niet zo snel laten zien.

Als er iets heel ergs gebeurt, verstijven ze helemaal en worden zo koud als ijs.

Aarde (19 x uitgekomen)

Aardemensen staan met beide benen stevig op de grond. Ze laten zich niet makkelijk van hun stuk brengen. Maar als ze van hun stuk zijn gebracht, bijvoorbeeld doordat iets hen niet bevalt, dan rageren ze bokkig of doen niet meer mee. Aardemensen kunnen heel koppig zijn.

Ze hebben doorzettingsvermogen en zijn heel nauwkeurig, betrouwbaar en geduldig. Dat ze betrouwbaar zijn, kun je ook merken doordat ze goed een geheim kunnen bewaren.

Mensen die bij het element aarde horen, houden erg van hun eigen gewoontes. Veranderingen vinden ze maar niks. Verhuizen is bijvoorbeeld erg vervelend en aardemensen hebben hun eigen plekje aan tafel, die ze niet willen afstaan.

Lucht (10 x uitgekomen)

Luchtmensen zijn als de wind: licht en wendbaar. Soms lijkt het alsof ze vleugels hebben: ze zijn beweeglijk, snel en begrijpen snel iets.

Luchtmensen zijn nieuwsgierig en snel in dingen geïnteresseerd. Ze houden van gezelligheid en hebben graag mensen om zich heen. Maar ze hechten niet zo snel aan iets of iemand, omdat ze erg houden van hun vrijheid en onafhankelijkheid.

Ze houden niet van sombere stemmingen en ook niet van problemen. Die gaan ze liever uit de weg, want dan lossen ze vanzelf wel op.

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • Ristridin

    vuur, klopt helemaal!

    8 jaar geleden
  • freedomwolf

    water,wou liever lucht!!!!!(H)(H)

    1 decennium geleden
  • lovejapan

    aarde? Ö
    no way !!

    1 decennium geleden
  • xDancer

    vuur

    1 decennium geleden
  • Letsgetlost

    water.... its kinda true

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?