now you're not there anymore. [JB] Deel 8

sorry sorry enzo voor de lange tijd :$
maar ik had t echt zwaar druk enzo.

Xx (L)

Mogelijke uitkomsten

story (18 x uitgekomen)

“TRIIIIIIINGGGGGGG” ik geef een klap op mijn wekker en veeg mijn haar uit mijn gezicht. Ik krijg met moeite mijn ogen open en kijk in de spiegel. Ik schrik even maar dan besef ik weer dat ik gister naar de kapper ben geweest. Ik doe mijn haar in een vluchtige staart en loop naar beneden in mijn pyjama. Ik pak een boterham met pindakaas en een glas melk en ga voor de televisie zitten. Na een half uurtje loop ik naar boven en als ik zie dat ik nog 40 minuten heb spring ik onder de douche. Ik droog me af en sla de grote handdoek om me heen als ik naar mijn kamer loop.

“IZA, LAURIE IS ER AL” roept mijn moeder vanaf beneden. “ik kom er zo aan.” Ik schiet in mijn zwarte string + Beha en doe een grijze skinny aan, een grote paarse trui en mijn roze allstars. ik kam mijn haren en laat het loshangen. Toch wel benieuwd hoe laurie het vind. Ik ren naar beneden. “woow wie is die blonde doos?” zegt ze lachend als ik haar een knuffel geef. “ hoe vind je het?” zeg ik verlegen. “zooo vetjes!!” ze knikt goedkeurend. Ik geef mijn moeder nog een knuffel, pak mijn fiets en fiets samen met haar naar school.

Als ik op het schoolplein sta zie ik de roze haren al van daniek. Ze staat alleen in een hoekje. Zou ik ook doen als ik net nieuw was. “KEVINLOVERTJEE” roep ik zo hard mogelijk en als ze ziet dat ik het ben schiet ze in de lach. “JOELOVERTJEE” roept ze hard terug. Laurie kijkt me niet-begrijpend aan. “Dat is nou anouk, dat meisje waar ik het over had, wat tegenover mij in het ziekenhuis lag. Ze is nieuw hier op school, en samen met mij naar de kapper geweest.” Ik stel haar voor en zeg tegen daniek. “dit is laurie, de Nicklover! Mijn beste vriendinnetje” ze geven elkaar een hand en dan lopen we met zijn 3-en naar onze eerste les.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • makz

    snel verder (: x

    1 decennium geleden
  • Souljagirl

    Verderxx!



    LOVEIT!

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    HAha!
    Snél Verder gaan héa:Y)

    1 decennium geleden
  • Maris

    Super Loveit <3
    Snel Verder :Y)

    1 decennium geleden
  • AnnaBeerx3

    :)

    super!
    snel verderr!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?