Heb jij een hoofd vol verhalen?

Het is een kwestie van tijd: nog even en dan zit jij boeken te signeren voor je fans. Na afloop heb je nog nèt even tijd om een interview te doen met die leuke journalist, over je nieuwste boek natuurlijk. Zijn eerste vraag: Wat voor soort schrijver ben je? Eh... goede vraag!

Mogelijke uitkomsten

For real (10 x uitgekomen)

Gewoon is jou gek genoeg! En daarom schrijf jij het liefst waargebeurde verhalen. In jouw gezellige leven gebeurt sowieso genoeg om over te schrijven, en dat doe je ook graag. Misschien moet je maar eens een dagboek gaan bijhouden.

Spanning & sensatie (8 x uitgekomen)

Hihi, met jou is altijd wat te beleven. Je doet lekker waar je zi;n in hebt en wat anderen daarvan vinden maakt je niks uit. Een verhaal van jou is dan ook nooit saai: action please! Even geen inspi? Kijk eens naar een spannende film, dan komen de ideeën vanzelf.

Crea bea (6 x uitgekomen)

Je zit boordevol fantasie en schrijft verhalen over van alles en nog wat. Echt gebeurd? Nope, maar heerlijk om helemaal in op te gaan. Kom je de laatste tijd wel erg vaak op dezelfde ontwerpen uit? Gebruik eens iets wat echt is gebeurt als basis. Avonturen genoeg in jouw leven.. toch?

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?