A walk to remember

Dit verhaal gaat over Bill en Tom (in dit verhaal geen broers) en inderdaad ook over Gustav en Georg.
Maar dit wordt geen clichéverhaal. Ze zullen niet als het muziekgroepje Tokio Hotel door het leven gaan, maar als een gewoon groepje, op school. Ze zijn overigens, wel het hét populaire groepje, waarvan elk meisje droomt een date mee te hebben.

Mogelijke uitkomsten

If they wanna play it like a game? Well come on..Let's play Ö (15 x uitgekomen)

Hoe het allemaal begon!?

Ryan, de jongen die graag bij hun - het felbegeerde - groepje zou willen horen is maar een doorsnee jongen. Natuurlijk zijn die 4 sukkels van plan om Ryan een opdracht uit te laten voeren. Hadden ze maar geweten hoe het zou aflopen. Meet their bitches: Tracie, Belinda, Cynthia & Mandy.
Je hoeft niet te vragen hoe ze die jongens om hun vinger wonden. Decolleté en een minirokje, zegt dat al genoeg?

Het was laat en al donker toen ze Ryan de opdracht zouden laten uitvoeren. Tjah, hij moest er wat voor over hebben. Elk met hun stoere wagen, inclusief beachbabe, kwamen ze aan bij het meer. Ryan moest nog aankomen...

Iedereen stapt uit de wagen. Tom kijkt om zich heen: ‘Is hij er al?’ Georg kijkt de andere kant op: ‘Nee’ en hij lacht zachtjes. Tracie komt tegen Georg aan staan en mengt zich in ’t gesprek. ‘Hij is bang hoor.’ Georg kijkt haar lachend aan en trekt plotseling een gespannen gezicht. ‘Ik moet plassen.’ Komt er met een piepstem uit. Hij maakt zich los van Tracie en gaat tegen een boom staan plassen. Tom en Tracie blijven in stilte achter, dat wil zeggen hevig zoenend. Ondertussen komt Bill aangereden. Georg, die nog steeds staat te plassen, seint dat Bill met zijn auto wat opzij moet gaan. Tom en Tracie kijken op en lopen naar Bill’s auto toe. Bill stapt lachend uit. ‘Ben je geraakt Georg?’ vraagt hij met een gemene grijns op z’n gezicht.

Tracie: ‘We hebben hem ingehaald aan school.’ Mandy kijkt haar kant op, en zegt daarna direct tegen Bill: ‘We kunnen ook wel ergens anders naartoe gaan als je wilt?’ Bill kijkt haar aan en trekt één wenkbrauw op. Gustav hoort het en komt aangelopen. ‘Yeah. Just shake that booty!’ Mandy giechelt een bedankje en Bill kijkt haar geïrriteerd aan. ‘Graag gedaan.’ Komt er nog droog uit Gustav’s mond. Georg komt aangelopen, zijn gulp nog dichtmakend. ‘Jongens, dit gaat geweldig worden!’ Tom reageert meteen. ‘Ik ben zo blij dat we dit gaan uitvoeren, dit wordt masterlijk!’ ‘Jullie zijn ook echt beesten.’ Tom kijkt kwaad Tracie’s kant op. ‘Luister eens man. Je praat hele tijd dikke shit, al sinds dat we hieraan zijn begonnen. Houd nou gewoon eens even je bek dicht, wil je?’ En hij gaat express zo ver mogelijk van Tracie af staan.

‘Jongens, doe eens rustig!’ Bill gaat zich er mee bemoeien. ‘Ja, wat is er toch met jullie?’ Tracie klinkt al iets zelfverzekerder nu Bill haar steunt. Mandy slaakt een diepe zucht. ‘Wat als hij nou niet komt? We kunnen toch ook gewoon terug gaan naar dat feestje?’ Tom is nog steeds allesbehalve afgekoeld: ‘Ik heb een prachtidee, ga toch lekker alleen terug naar dat feest. Zijn we van jou af!’
‘Ik had het niet tegen jou hoor.’ Is het antwoord van Mandy.
‘Eh?’ probeert Bill. ‘Je weet toch dat we niet zo van dansen houden?’ ‘Ja, dat weet ik zeker.’ Zegt Gustav lachend. ‘Ik heb het ‘m al een keer zien doen! Geeeen gezicht! Maar ik zal het eerlijk toegeven, ik zie er ook niet uit als ik dans. Let me show you!’ Hij pakt Mandy vast en maakt een debiele dansmove.
Mandy kijkt hem raar aan en zegt met een sarcastisch gezicht 'Stop maar, voor ik mij genoodzaakt zie je pijn te doen' Maar dan komt Ryan aangereden …

You're so wrong. (18 x uitgekomen)

...

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Rxby

    lolZ

    1 decennium geleden
  • FakkingGirl

    mmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeer

    1 decennium geleden
  • Springfield

    Ben *jij* zelf niet met iemand?! :O
    Xx

    1 decennium geleden
  • Jx3

    Snel verder!
    Het was een beetje warrig in het begin, want ik weet nu niet wie bij wie hoor, ja tom en tracie xD dat is het enige :P Maar ga maar snel verder ! (A)

    1 decennium geleden
  • DirtyGame

    Ziet er wel leuk uit :D
    Laat je iets weten wanneer de volgende er is?? En zou je ook eens de mijne wille maken?? :$
    (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?