Wat is jou karakter(met anime plaatjes)

Test wat voor karakter jij hebt. Met leuke anime plaatjes. Laat achter wat het is geworden!. Have fun

Mogelijke uitkomsten

Jij bent vrolijk (132 x uitgekomen)

Jij bent erg vrolijk. Je wordt niet snel chagerijnig of boos. En als je eens boos bent duurt het maar heel snel. Mensen worden vaak vanzelf vrolijk als ze bij je in de buurt zijn daardoor zijn mensen graag om je heen. Je hebt ongetwijfeld veel vrienden en een paar beste vrienden. Je zit lekker in je vel en maakt je over weinig dingen zorgen.

Jij bent verdrietig (180 x uitgekomen)

Jij bent erg verdrietig om wat voor reden dan ook. Je voelt alleen pijn in je hart en je huilt erg snel. Niemand kan je troosten en meestal wijs je ook mensen af. Je hebt maar een paar goeie vrienden bij wie je vaak uithuilt. Je bent niet echt een prater maar je laat je gevoelens wel zien.

Jij bent boos (148 x uitgekomen)

JIj bent vooral boos. Boos op bijna alles en iedereen. Boos omdat het niet gaat zoals jij wilt. Als iemand een opmerking tegen je maakt sla je diegene het liefst meteen neer. Je hebt een paar vrienden die door je boze verschijning kijken en die zullen er altijd zijn voor je. In je ziel zit zoveel woede en je kan het moeilijk uiten. Soms heb je echt woedeaanvallen.

Jij bent gesloten (58 x uitgekomen)

Jij bent gesloten. Je bent geen prater en al helemaal niet iemand die je gevoelens uit. Je vrienden weten soms niet wat er met je is. Je kropt je problemen op todat het pas te veel wordt. Je bent erg zelfstandig en slim. Je hebt een ding waar je heel goed in bent en helemaal voor gaat. Soms denk je wel eens waarom jij allemaal problemen hebt maar praten erover doe je niet.

Jij bent lief (59 x uitgekomen)

Jij bent erg lief je helpt eerst anderen en dan jezelf. Als het even kon gaf je alles wat je had voor een ander. Je hebt veel vrienden en je bent vaak het stralende middelpunt ook al ben je ook wat verlegen. Je bent een populair meisje en je geniet van het leven. Het liefst wordt je later een moeder met 2 kindjes en een lieve man. Je denkt erover om vrijwilligerswerk te doen.

Jij bent gevangen (187 x uitgekomen)

Jij voelt je vooral gevangen in deze wereld. Je hebt geen idee waar je thuis hoort en je wilt eigenlijk het liefst verdwijnen in je fantasiewereld. Je geeft niets om veel dingen behalve je vrienden die betekenen alles voor je omdat ze het enige zijn wat je nog hebt. Je voelt constant eenzaamheid in je hart en je wilt jezelf bevrijden maar je weet dat het niet gaat. Het enige waar jij nog in gelooft is een mooie toekomst voor jou.

Jij bent oprecht (37 x uitgekomen)

Jij komt altijd uit voor je mening en voor wat je denkt. Je schaamt je er niet voor om je mening te laten horen en iedereen zal het ook horen. Je zegt alles recht voor z'n raap en je bent niet bang om te zeggen wat je denkt. Mensen denken vaak dat je brutaal bent maar daar trek je je niks van aan. Jij bent wie je bent en daar gaat het om. Soms ga je wat te ver door je impulsifiteit maar daar kan je niks aan doen. Je zegt dingen nou eenmaal voordat je erover na hebt gedacht.

Statistieken

Statistieken

Reageer (128)

  • loveSamGrest

    gevangen dat klopt past helemaal bij me maar gesloten ook wel....

    5 jaar geleden
  • LeftTwix

    Gesloten...:$

    9 jaar geleden
  • KorraBlaze0

    Boos klopt ik word ook snel boos en ik sla zelfs mijn vrienden:$ en ze slaan me vaak terug maar ik voel geen pijm

    9 jaar geleden
  • M00N

    Verdrietig. Om één of andere reden wist ik al dat deze eruit ging komen..

    9 jaar geleden
  • YuutaJrock

    gevangen

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?