Wie ben jij van de Hoe overleef ik... serie?

de (HOI-serie) Hoe overleef ik serie zijn allemaal KEEEIII leuke boeken.. de personages die je kunt zijn:
*Neuz *Rosa *Esther *Jonas *Appie *Noa *Carmen *Joya

Mogelijke uitkomsten

Neuz (6 x uitgekomen)

Jij bent super lief, zorgzaam en helemaal te vertrouwen, je bent knap (ook al heb je een grote neus) oftewel.. je bent het ideale vriendje!

Rosa (26 x uitgekomen)

Je was vroeger ongelooflijk onzeker, maar langzaam maar zeker verdwijnt dat gevoel. Je hebt blonde krullen en soms drifbuien. Je haat stiefvaders, maar houd van je kleine broertje.

Esther (5 x uitgekomen)

Je bent super aardig en staat altijd voor je vrienden klaar met je o zo goede survivaltips en ander advies. Je bent vroeger gepest geweest en af en toe gebeurt dat nog wel eens een keertje. Je hebt leuke bruine krullen en lenzen.

Jonas (2 x uitgekomen)

Je bent een homo (daardoor kan je super goed opschieten met meiden) die daar nog niet echt voor uit durft te komen en bent (smoor) verliefd op je (bijna) vriendje. Je staat altijd voor je vrienden klaar en woont in het zuiden van het land met je ouders.

Appie (0 x uitgekomen)

Jij bent nog maar een peutertje en hebt een grote zus. Je vader is overleden, maar er is al weer een stiefvader in aantocht. Je houdt van trein kijken, de zandbak en puzzelen, maar je haat naar bed moeten en dingen niet zelf mogen doen.

Noa (8 x uitgekomen)

Je bent een moslima, maar houdt helemaal niet van alle regeltjes thuis en wilt het liefst geen hoofddoekje dragen. Je bent erg zelfstandig en wil graag je eigen weg gaan (wat je ook bijna is gelukt) Je bent niet gelukkig thuis, maar gelukkig heb je wel super goede vrienden die altijd voor je klaar staan.

Joya (13 x uitgekomen)

Jij bent een eenzaam en stil meisje thuis, omdat je je gevoelens daar niet kunt uiten. Je bent namelijk helderziend. Je vrienden daar in tegen steunen je daar wel in en bij hun zou je dan ook het liefst altijd zijn. Je wilt zo snel mogelijk op kamers. by the way... je hebt nog nooit een vriendje gehad

Carmen (0 x uitgekomen)

Je kan super goed dansen en dat doe je dan ook graag. Thuis hebben jullie het niet zo breed en daarom help je ook voor wat meer geld. Je doet regelmatig wat audities en vaak wordt het niets. Daardoor werd je onzeker en probeerd af te vallen... NIET DOEN!! Wat je namelijk zelf niet ziet is dat je super knap EN slank bent!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Modestmouse

    Esther
    esther is de bom

    1 decennium geleden
  • Cher08

    Muhaha, ik ben Rosa (hoera)

    1 decennium geleden
  • Baskervilles

    Joya =/

    1 decennium geleden
  • ilovetim

    rosa mooie naam mijn liefelinksratje heet ook zoo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?