WELKE WEBSITE PAST NOU ECHT HEEEEEEEEEEEL GOED BIJ JOU? (Je houd er ook nog eens een leuke site aan over als je deze quizlet doet!!!)

Er zijn heel veel website's. Als je wilt weten naar welke site jij het beste kunt gaan, doe dan snel (of langzaam) deze quizlet!

Mogelijke uitkomsten

www.penny.nl (67 x uitgekomen)

Jij houd van paarden. Als je naar www.penny.nl gaat, raad ik je aan om eens een keer naar de ledensite te gaan. Daar kun je verslagen, foto's enz. bekijken die door de andere leden van de site zijn gemaakt. Alleen als je een abbonnement op de penny hebt, kun je lid worden van de ledensite. Kijk ook eens op mijn profiel: 303196.

www.2on.com (335 x uitgekomen)

Bij www.2on.com kun je kijken welk dier je bent. Dat kan natuurlijk ook met een quizlet, maar bij www.2on.com moet je alleen maar je naam intypen.

www.dreuzels.com (226 x uitgekomen)

Dit is een site voor alle Harry Potter-gekken! Je kunt je laten sorteren, want bij www.dreuzels.com is er ook een soort quizlet waarbij je kunt kijken bij welke afdeling je nou eigenlijk thuishoort, maar je kunt er ook dingen lezen over deel 7, over hoe Zweinstein is ontstaan, er staat informatie op over alles wat met Harry Potter te maken heeft. Kortom, het is een site waar alles opstaat wat leuk is voor een Harry Potter-gek!

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • luaantje

    2on ik been een cute varkentje

    8 jaar geleden
  • Styles1D

    2on een Koe :p ahahah LOL x

    1 decennium geleden
  • SuperEva

    rare en stomme quiz im sorry(N)

    1 decennium geleden
  • Sunflowertje

    2on

    Een leeuw :(

    1 decennium geleden
  • joo

    okee echt een domme quiz alle 3 de sites zijn zo dom als jou (lol)(N)sorry hoor maar dat is echt zo dussssssss 8elijke quiz



    hahahahaha

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?